Το μεγαλύτερο Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά στην Κω

0
212

TO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙA ΣΤΗN ΚΩ!!

 

Ένα μεγάλο Αποκριάτικο ξέφρενο και χορταστικό event για παιδιά, αλλά και για τους γονείς έρχεται στην Κω, το Σάββατο 05 Μαρτίου , στο χειμερινό κινηματοθέατρο «ΟΡΦΕΑΣ» για δύο μοναδικές παραστάσεις!!!!

Ένα μοναδικό υπερθέαμα, όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα παίξουν και θα χορέψουν με τα παιδιά 7 φαντασμαγορικές μασκότ  αγαπημένων μας παιδικών ηρώων! Θα είναι μαζί μας η ΕΛΣΑ και η ΑΝΝΑ, η ΜΙΝΗ, ο ΓΚΟΥΦΙ, η ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ, ο ΠΑΠΑΣΤΡΟΥΜΦ, η ΧΙΟΝΑΤΗ, όλοι τους, γεμάτοι από την ενέργεια της Αποκριάς, θα  μας παρασύρουν στην ξεγνοιασιά, το γέλιο, την χαρά, τον χορό και το παιχνίδι !!!!!

Θα συναντήσουμε την ΜΑΓΙΣΣΑ ΛΥΡΟΥ, όπου τρελαμένη από την χαρά της για τις απόκριες, άφησε τον μαγικό της πλανήτη ΧΟΥΛΑ ΧΟΥΛΑ, για να έρθει κοντά μας και να στήσει το δικό της γλέντι, καλώντας όλα τα παιδιά της Κώ, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί της, θα διοργανώσει διαγωνισμούς καλύτερης μεταμφιέσεις, θα ορίσει κριτική επιτροπή και θα μοιράσει δώρα στους νικητές !!!!!!

Επίσης θα υπάρχουν και  μαθήματα Ζουμπά και παντομίμα.

Θα υπάρχει ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ  για να κρατάμε τις παραδόσεις.

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να τιμήσουμε την χαρά των αποκριών, μεταμφιεστείτε για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, να περάσετε από την κριτική επιτροπή και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

 

Παραγωγή:  12ηχος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καναβάκη Στέλλα , Μίκα Τριανταφύλλου, Τσαλίκη Αννα και Τσαλίκη Θαρρενη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ