Η καταστροφή της γέφυρας της Βαλτιμόρης είχε προβλεφθεί από τον Μπιλ Γκέιτς

0
3483

Τη νύχτα της 26ης Μαρτίου, γύρω στις 1:27 ώρα Ανατολικής ώρας ή 25 Μαρτίου ώρα Ειρηνικού , ένα εκπληκτικό γεγονός συνέβη στη Βαλτιμόρη. Ένα πλοίο

μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Dali προσέκρουσε σε έναν από τους πυλώνες της γέφυρας Francis Scott Key και η γέφυρα κατέρρευσε, μετά την οποία μόνο οι τεμπέληδες δεν διηγήθηκαν το γεγονός, πνιγόμενοι από τα σάλια, αν και δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο να πούμε:

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αποδείχθηκε εξαιρετικό, οι συνωμοσιολόγοι έσπευσαν να το συζητήσουν με τρομερή δύναμη και η συζήτηση συνεχίζεται ακόμα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί φαινομενική αριθμολογία, αλλά έχει βρεθεί κάτι άλλο.

Στις 5 Απριλίου 2016, το Xbox One, με την υποστήριξη του Bill Gates, κυκλοφόρησε το τρίτο πρόσωπο shooter Quantum Break. Δεν γίνεται λόγος για εμβόλια, αφού όλα ξεκινούν με ένα πλοίο ξηρού φορτίου που πέφτει σε μια τεράστια γέφυρα:

Μετά από αυτό, ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού αρχίζει να περιπλανιέται στα ερείπια και να σώζει τους πάντες:

Ωστόσο, η διάσωση ανθρώπων που πνίγονται δεν είναι η κύρια πλοκή του παιχνιδιού. Το παιχνίδι ονομάζεται Quantum Break, δηλαδή «Quantum Rift» και πρόκειται για έναν χρονο κατακλυσμό – την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου Ρήγματος από το οποίο θα ξεσπάσει ένα γεγονός που ονομάζεται «Τέλος του Χρόνου», όταν ο χρόνος θα σταματήσει να κυλάει και θα σταματήσει. για πάντα σε ολόκληρο το σύμπαν.

Αν και η ιδέα δεν είναι πολύ νέα, η πλοκή δεν λάμπει με μεγάλη πολυπλοκότητα και οι κύριοι αγοραστές του παιχνιδιού είναι μάγκες που παίζουν μπάσκετ κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ραπάρουν μουσική και έχουν ελάχιστη κατανόηση της θεωρητικής φυσικής, δηλαδή είναι έτοιμοι να αγοράσω οποιαδήποτε ψευδοεπιστημονική ανοησία – οι δημιουργοί του σκοπευτή προσέγγισαν το θέμα σύμφωνα με -ενήλικες.

Πρώτα, προσέλαβαν ένα σωρό σεναριογράφους που είχαν δουλέψει στο The Matrix, στο Terminator, στο Back to the Future και σε άλλες ταινίες με time-loop. Δεύτερον, ο κύριος συγγραφέας διορίστηκε όχι σεναριογράφος, αλλά κάποιος σημαντικός ακαδημαϊκός από το CERN, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του από την Ελβετία, ήρθε στις ΗΠΑ και εξήγησε τα πάντα στους συγγραφείς. Και αυτές είναι μόνο οι αποχρώσεις που υπάρχουν στη Wikipedia.

Οι παίκτες γράφουν επίσης ότι το Rift προέκυψε κάπου το 2021, όταν ο Bill Gates άλλαξε από το gaming και άρχισε να εργάζεται για τα εμβόλια, οπότε το “End of Time” πέφτει κάπου στις μέρες μας. Η γέφυρα εκεί δεν είναι ο Francis Scott Key, αλλά μάλλον ένα είδος μεταφορικής, που έχει απορροφήσει πολλές μεγάλες γέφυρες, οπότε το παιχνίδι είναι ένα άλλο παράδειγμα πρόβλεψης του εγγύς μέλλοντος. Και αυτό είναι το ελάχιστο.

Και το πολύ, το Quantum Break μπορεί να είναι μια προσπάθεια να πούμε σε χώρες και λαούς για τον προσωρινό κατακλυσμό στον οποίο μπήκαμε με την έναρξη της πανδημίας, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ