Νέα Υόρκη: Εννιάχρονη βρέθηκε μέσα στο ντουλάπι του απαγωγέα της 48 ώρες μετά την εξαφάνισή της

0
12799

Η μικρούλα Σάρλοτ Σένα εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο από δασώδη περιοχή όπου έκανε κάμπινγκ με τους γονείς της – Το στοιχείο «κλειδί» που πρόδωσε τον 47χρονο δράστη

Αίσιο τέλος είχε η φρικτή περιπέτεια ενός 9χρονου κοριτσιού που απήχθη το περασμένο Σάββατο από δασώδη περιοχή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου έκανε κάμπινγκ με τους γονείς της.

Η μικρούλα Σάρλοτ Σένα εξαφανίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στο πολιτειακό πάρκο Μορό Λέικ και αμέσως οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Το στοιχείο που τους οδήγησε τελικά στον δράστη ήταν ένα σημείωμα για λύτρα που παραδόθηκε μερικές ώρες μετά την εξαφάνιση της 9χρονης στο σπίτι των γονιών της. Στο σημείωμα αυτό οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα, τα οποία «ταίριαξαν» στη βάση δεδομένων τους με εκείνα του 47χρονου Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, ο οποίος είχε συλληφθεί το 1999 επειδή οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε σύντομα σε σπίτι που άνηκε στη μητέρα του και συνελήφθη.

«Αφού πρόβαλε κάποια αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως μετά το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι» είπε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης σε δηλώσεις της το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Αρχές της Νέας Υόρκης έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της σύλληψης του δράστη, που ερευνάται εάν εμπλέκεται και σε άλλες απαγωγές ανηλίκων.

Η ανάκριση του 47χρονου, που κρατείται χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση, θα αποκαλύψει τα κίνητρά του, αφού οι Αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη εάν πρόκειται για παιδόφιλο ή για κακοποιό που απήγαγε το κορίτσι με μοναδικό στόχο τα χρήματα.

Ασαφές παραμένει προς το παρόν και εάν παρακολουθούσε για καιρό το κορίτσι, αφού το σπίτι όπου διέμενε απέχει λίγα μόλις χλμ από την οικία της οικογένειας, ή εάν συνάντησε για πρώτη φορά την 9χρονη όταν την πέτυχε να κάνει ποδήλατο μόνη της και την απήγαγε.

Η 9χρονη Σάρλοτ είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο παίδων για προληπτικούς λόγους.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ