Βρετανία: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πως 40χρονος Πολωνός έστησε παγίδα θανάτου στη σύζυγό του

0
11986

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πριν από μερικές ώρες ο 40χρονος άνδρας, που σκότωσε με 32 μαχαιριές την εν διαστάσει γυναίκα του το 2021

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε πριν από μερικές ώρες ο 40χρονος Pawel Chmielecki, ο οποίος δολοφόνησε με 32 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του Marta Chmielecka στο Νορθαμπτονσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Chmielecki, που είχε δηλώσει ένοχος για το έγκλημα την προηγούμενη χρονιά, θα παραμείνει τουλάχιστον 18 χρόνια και 4 μήνες στη φυλακή προτού του δοθεί το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης.

Επρόκειτο για μία άγρια και ανελέητη επίθεση με κίνητρο τον θυμό και τη ζήλια, είπε εχθές ο δικαστής ανακοινώνοντας την ποινή του 40χρονου στο δικαστήριο του Νορθάμπτον.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα δείχνει τον Chmielecki να πλησιάζει την εν διαστάσει γυναίκα του στον δρόμο, την ώρα που εκείνη επιστρέφει από νυχτερινή της έξοδο, στις 15 Οκτωβρίου του 2021.

Τα πλάνα που προέρχονται από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον άνδρα να «παλεύει» για λίγες στιγμές με τη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια, o 40χρονος «αγκαλιάζει» ασφυκτικά τη σύζυγό του από το πίσω μέρος, με τρόπο που της ακινητοποιεί τα χέρια της, και την οδηγεί σχεδόν σηκωτή στο διαμέρισμά του.

Τέσσερις μέρες αργότερα, η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα του Πολωνού μετά από τηλεφώνημα που έκανε ένας ανήσυχος συγγενής της Marta, ο οποίος δεχόταν μηνύματα από το κινητό της γυναίκας που υποψιαζόταν ότι δεν είχε γράψει η ίδια. Αφού άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Chmielecki δίπλα της να αιμορραγεί από τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές περιλαμβάνει πλάνα από την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του δολοφόνου.

polish

Η εξέταση της σορού έδειξε πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό της γυναίκας, που επέφεραν τον θάνατό της, αλλά και αμυντικά τραύματα στα χέρια της, που δείχνουν ότι έδωσε μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με το BBC, το ζευγάρι είχε μετακομίσει στη Βρετανία από την Πολωνία το 2017. Τρία χρόνια αργότερα χώρισαν, όμως ο Chmielecki δεν ήθελε να αποδεχτεί ότι ο γάμος του είχε τελειώσει, παρότι η Marta είχε δημιουργήσει μια καινούργια σχέση με έναν συνάδελφό της.

«Ο Chmielecki ήθελε συνεχώς να επικοινωνεί μαζί της, παρότι η ίδια προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις. Οι προσπάθειές του να την ελέγξει κορυφώθηκαν με την άγρια δολοφονική επίθεση, μετά την οποία ο δράστης παρέμεινε για περίπου 4 ημέρες με τη νεκρή γυναίκα του σε ένα δωμάτιο, προτού επιχειρήσει να αυτοκτονήσει όταν συνειδητοποίησε ότι έρχονταν οι αστυνομικοί» δήλωσε ο ερευνητής Τζο Μπάνφιλντ, επικεφαλής της έρευνας για την υπόθεση, εκφράζοντας ικανοποίηση για την ποινή που επιβλήθηκε στον δολοφόνο.


Ειδήσεις σήμερα:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ