Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μαμάς του – Του πήρε τη συσκευή εισπνοών για αδιανόητο λόγο

0
5531

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει η είδηση ότι 7χρονος με άσθμα άφησε την τελευταία του πνοή επειδή η τοξικομανής μητέρα του τού πήρε τη συσκευή εισπνοών.

ΠΙο συγκεκριμένα, η μητέρα, Λόρα Χιθ, «έθεσε σε προτεραιότητα τον εθισμό της στην ηρωίνη και την κοκαΐνη» παρά στον 7χρονο γιο της, τον Χακίμ Χουσεΐν, ο οποίος πέθανε από κρίση άσθματος, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με το δικαστήριο του Κόβεντρι.

Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μαμάς του – Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση

Η 40χρονη καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια, αφού ο «αδύναμος» γιος της πέθανε στο σπίτι ενός φίλου τους, όπου διέμεναν, καθώς εκείνη χρησιμοποίησε τη συσκευή για εισπνοές του παιδιού της για να κάνει κρακ, αναφέρει το Sky News.

Ο «άσκοπος και πρόωρος» θάνατος του 7χρονου παιδιού ήταν το αποτέλεσμα της «καταστροφικής και αξιοθρήνητης» ανατροφής του, αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ο δικαστής είπε στην 40χρονη πως «όταν ο Χακίμ Χουσεΐν πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, ήταν μόλις 7ετών. Είναι σαφές ότι στην τραγικά σύντομη ζωή του αποτελούσε έμπνευση ευτυχίας και στοργής για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Όλη αυτή η δυνατότητα για μια υπέροχη και γεμάτη ζωή κόπηκε απότομα, έσβησε καθώς κατέρρευσε μόνος του ασφυκτιώντας, κρατώντας ένα φύλλο στον κήπο».

Ο δικαστής για την μητέρα του 7χρονου αγοριού

«Η αλήθεια είναι ότι ο Χακίμ πέθανε ως αποτέλεσμα της αξιοθρήνητης αμέλειάς σου. Η κοκαΐνη και η ηρωίνη είχαν καταλάβει όλη σου τη ζωή. Ο θάνατός του ήταν περιττός, τραγικός και ήταν αποτέλεσμα της άθλιας αποτυχίας σου ως μητέρα του».

Η ίδια είχε παραδεχτεί την ενοχή της για τέσσερις περιπτώσεις αμέλειας του παιδιού πριν από τη δίκη, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας παροχής μιας κατάλληλης ιατρικής επίβλεψης και της έκθεσης του παιδιού σε παράγοντες που προκαλούσαν άσθμα, όπως καπνό, ναρκωτικά και τσιγάρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ