Βρετανία: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 45χρονης μητέρας – Οργή της οικογένειας για τα ΜΜΕ

0
1931

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί στις 27 Ιανουαρίου – Η αστυνομία δεν είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ύποπτο\

Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η Νίκολα Μπούλεϊ, η μητέρα από το Λανκασάιρ, στη Βρετανία, η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα όταν βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Η υπόθεση είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία μεταξύ άλλων και για τον χειρισμό της αστυνομίας.

Η οικογένεια της Μπούλεϊ ενημερώθηκε από τις αρχές τη Δευτέρα ότι το πτώμα που εντοπίστηκε χθες Κυριακή στο ποτάμι Σεντ Μάικλς ον Γουάιρ ανήκει στην Νίκολα.

«Οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια, ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνούν. Αναφέρθηκε ειδικά σε μέσα ενημέρωσης, όπως το ITV και το Sky News που επικοινώνησαν μαζί τους όταν εντοπίστηκε το πτώμα και πριν ταυτοποιηθεί, όπως και σε όσους διαστρέβλωσαν δηλώσεις συγγενών και φίλων της Νίκολα.

Η 45χρονη γυναίκα είχε χαθεί στις 27 Ιανουαρίου όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στο ποτάμι, αφού πρώτα άφησε τις δύο κόρες της στο σχολείο.

Η αστυνομία αρχικά πίστευε ότι η Μπούλεϊ είχε χαθεί στο ποτάμι και ότι ο θάνατός της δεν είχε χαρακτηριστεί ύποπτος. Η αστυνομία του Λανκασάιρ, σημειώνει ακόμη το BBC, είχε επικριθεί για τον χειρισμό της υπόθεσης, ειδικά σε ότι αφορά τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων της γυναίκας για την υγεία της.

Τελικά η σορός εντοπίστηκε από δύο περιπατητές περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο όπου την είδαν για τελευταία φορά.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του ιατροδικαστή που θα προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ