Και η γη άνοιξε στα δύο: Απόκοσμες εικόνες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία

0
156

Βίντεο που καταγράφουν τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν οι δύο φονικοί σεισμοί στην Τουρκία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ενώ σε κάποια από αυτά φαίνεται ακόμα και η γη που έχει ανοίξει στα δύο.

Τα θύματα των φονικών σεισμών που συγκλόνισαν την Τουρκία ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί, με τον επίσημο απολογισμό να ξεπερνά πλέον τους 33.000 νεκρούς, ενώ η εκτίμηση του ΟΗΕ να κάνει λόγο ακόμα και για 70.000.

Το μέγεθος των δύο σεισμικών δονήσεων πάντως αποτυπώνεται εύγλωττα στα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και καταγράφουν ακόμα και ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί στην επιφάνεια της γης σε αγροτικές εκτάσεις.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφει το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί σε ελαιώνες στο Χατάι της Τουρκίας. Πρόκειται για ρήγμα βάθους περίπου 30 μέτρων που δημιουργήθηκε καθώς η γη στο συγκεκριμένο την ώρα των σεισμών κατέρρεε.

Ενδεικτικό της καταστροφής όμως είναι και βίντεο που δείχνει έναν αυτοκινητόδρομο του Καχραμανμαράς, ο οποίος έχει διαλυθεί εξολοκλήρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ