Ζευγάρι ομοφυλόφιλων κακοποιούσε και εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του σε κύκλωμα παιδεραστών

24
3479

Ο 33χρονος δημόσιος υπάλληλος και ο 35χρονος τραπεζίτης αντιμετωπίζουν ο καθένας πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη, αν καταδικαστούν

Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο υιοθετημένους γιους του και τους κατέγραφε σε βίντεο, φέρεται επίσης να τους εξέδιδε σε μέλη ενός τοπικού κυκλώματος παιδεραστών, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό μέσο Townhall.

Ο 35χρονος Ζάκαρι Γιάκομπ Ζούλοκ και ο 33χρονος σύντροφός του Γουίλιαμ Ντέιλ Ζούλοκ, φέρεται να χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπορνεύουν τους δύο ανήλικους γιους τους.

Collage_Maker-21-Jan-2023-05_10-AM

Ο Γουίλιαμ, ένας δημόσιος υπάλληλος, και ο Ζάκαρι, ένας τραπεζίτης, κατηγορήθηκαν τον Αύγουστο του 2022 για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου.

Αλλά η συγκλονιστική έρευνα αποκαλύπτει με περισσότερες λεπτομέρειες την αρρωστημένη κακοποίηση που υπέστησαν τα αγόρια.

Για πρώτη φορά, αποκαλύφθηκε ότι οι άνδρες φέρεται να εξέδιδαν τους μεγαλύτερους γιους τους, τώρα 11 και 9 ετών, σε δύο άλλους άνδρες σε κύκλωμα παιδεραστών.

Ένας από τους άνδρες, ο 27χρονος Κάντερ Κλέι Λόουλες, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο Ζάκαρι – ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Instagram ως «πατέρας δυο υπέροχων αγοριών» και ως «ακτιβιστή» – τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του, ανέφερε το Townhall.

ζακαρι

Ωστόσο, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σωματική επαφή με κανένα από τα δύο παιδιά.

Οι Ζούλοκ – που ζούσαν στην Οξφόρδη, ένα πλούσιο προάστιο της Ατλάντα – υιοθέτησαν τα παιδιά από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας ειδικών αναγκών. Τα αγόρια πήγαιναν στην τρίτη και την τέταρτη τάξη του δημοτικού όταν οι θετοί πατεράδες τους συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε καταγγελίες ότι ένας άνδρας κατέβαζε παιδική πορνογραφία, έκαναν έφοδο στο σπίτι στο Λόγκανβιλ, όπου βρήκαν στοιχεία ότι το ζευγάρι «συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις και βίντεο που τεκμηριώνει αυτή την κακοποίηση», είπε η αστυνομία εκείνη την εποχή.

Ο Γούλιαμ παραδέχτηκε ότι ανάγκασε έναν από τους γιους του να του κάνει στοματικό σεξ «με σκοπό να ικανοποιήσει τη δική του… σεξουαλική επιθυμία», σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση που επικαλείται η Daily Wire .

Ο σύζυγός του παραδέχτηκε ότι έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε πολλά άτομα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Το ζευγάρι ήταν ενεργό στην τοπική LGBTQ κοινότητα.

Ο Γουίλιαμ και ο Ζάκαρι, που έχουν δηλώσει αθώοι, αντιμετωπίζουν ο καθένας πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστούν.

Collage_Maker-21-Jan-2023-05_09-AM

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τώρα και λεσβίες στην «Γη της ελιάς». Ευκαιρία για τα παιδιά για «ΜΟΡΦΩΣΗ». Νομιμοποιησανε μια ανωμαλία κάτι που για χιλιετίες ήταν ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. Που καταντησαμε και τι κατάληξη θα έχει η κοινωνία μας. Και μέσω της πλύσης εγκεφάλου, από τους νέους πλέον θεωρείται φυσιολογικό!!!

    • … να μαθετε οτι θα εχετε στο μελλον ΓΟΝΕΑ 1 & ΓΟΝΕΑ 2.
      Και στην συνεχεια κατευθειαν σε GAY PARTY.
      Αυτοι θα γινουμε και εμεις?
      Σαν την ΜΙΡΑΝΤΑ και το συναφι της?
      Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ηταν, ειναι και θα ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

  1. Λοιπόν τι έχετε να πείτε Ελπιδοφόρε Δεσπότη Βορείου και Νοτίου Αμερικής ; Πίστεψε κανείς ότι αυτοί που υιοθετούν παιδιά τα παίρνουν από ελεημοσύνη;;η για να ικανοποιούν ανενόχλητοι τις ανώμαλες ορέξεις τους;;φταίνε όλοι αυτοί;; Η φταίει η πολιτεία με τους ανώμαλους νόμους της;;έχουν δικαίωμα να διαθέσουν το σώμα τους όπως θέλουν οι ανώμαλαρες. Τα αθώα παιδάκια τι τους φταίνε;

    • Μεμονωμένο περιστατικό το οποίο θα αναλάβει η δικαιοσύνη.

      Όπως είπατε ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό αυτό με την παραδοσιακή ελληνίδα μάνα που εκπόρνευε την 12χρονη κόρη της, και την οποία μάνα πλήρωναν δεκάδες παραδοσιακοί Έλληνες χριστιανοί για να βιαζουν το ανήλικο κοριτσάκι.

      Η’ με τον παραδοσιακό χριστιανό έλληνα πατέρα που φυλάκισε τα παιδιά του στη σπηλιά και αιμομικτικά άφησε έγκυο την ανήλικη κόρη του.

      Η’ αυτό με τον πιλότο που έπνιξε τη γυναίκα του.

      Η’ αυτό με τον παππού που βίαζε το εγγονάκι του.

      Η’ αυτό με τον γιο που αποκεφάλισε τον πατέρα του.

      Η’ αυτό με τον παραδοσιακό οικογενειάρχη που βίασε την αδερφή του και έσφαξε την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο παιδί του.

      • Γιατί τα αναφέρεις ρε άνθρωπε αυτά ? ποιος νοήμονας άνθρωπος τα αποδέχεται ??? είναι δυνατόν ??? δεν σημαίνει ότι επειδή τρελάθηκαν η δαιμονιδτηκαν κάποιοι άνθρωποι ,εσείς πρέπει να το παίρνετε αυτό ως δικαιολογία για να υποστηρίζεται την ανωμαλία ????Σαν δεν ντρέπεστε !!!!

  2. Στην Ιερά Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου και Ευαγγελιστού Θεολόγου γράφεται .Θα έρθουν καιροί που οι άνθρωποι θα μοιάζουν σαν τον αποδω. Δεν θα ξεχωρίζονται οι γυναίκες από τους άντρες. Δηλ τα Σόδομα και τα Γόμορα. Για την ιστορία του ανθρώπου . Ο γάμος ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα εξυπηρετεί τον κανόνα της συνέχισης του είδους και της δημιουργίας οικογένειας. Όλα τα άλλα τα σιχαμερά είναι μέρος εξυπηρέτησης των ηδονών και των σαρκικών παθών.

  3. Υπάρχει καμία αμφιβολία;;

    Φυσικα, ειναι να το’χει η κουτρα σου να κατεβάζεις ψειρες…

    • Αλλά ο νόμος των πιθανοτήτων που ορίζει όλες μας τις δραστηριότητες, κλείνει προς τους ομοφύλους λόγω ανωμαλίας, να είναι ποιο επιρρεπείς σε ανώμαλες πράξεις.
      Thats it.

  4. Από εννέα φορές ισόβια έκαστος. Όταν λένε ισόβια το εννοούν όχι δε δέκα δεκαπέντε χρόνια έξω για να υποτροπιάσει και να ξανακάνει τα ίδια. Εδώ φυλάκιση με αναστολή και καλοπέραση με βραχιολακι στο σπίτι. Γι’αυτό πληθαίνουν τα εγκλήματα κάθε ειδους και στην Ελλάδα.

  5. Από πού να το » πιάσουμε» το θέμα.. είσαι ομοφυλόφιλος ,ok..η διακριτικότητα όμως δεν υπάρχει πουθενά…ίσα ίσα που το προβάλουν μεσα από διαφημίσεις, σειρές, παρελάσεις,μέσα σε παιδικούς σταθμούς να διηγηθούν παραμύθια… γιατί;;;Παντού οι σημαίες της περηφάνιας….και επιτρέπουν να υιοθετήσουν σε τέτοια τέρατα όπως πιο πάνω τέρατα τα παιδιά και να τους καταστρέψουν τη ζωή τους;;; Αεί …..ο πια αποβρασματα!

  6. Ανοίγεις την τηλεόραση από διαφημίσεις pantene σειρές ταινίες παρουσιαστές παντού ομοφυλοφιλία και η προώθηση της.
    Άκουσε εκεί παρέλαση και σημαία περιφανειας.δηλ είστε περήφανοι για την διαστροφή και την ανωμαλία σας;. Δεν ντρέπεστε;δεν βρίσκετε τρύπα για να κρυφτειτε; μόνο παριστάνετε και τους δήθεν γονείς με ξένα αθώα παιδιά. Τερατόμορφα ανθρωποειδή που τα βιάζετε

  7. Γονείς με ξένα παιδιά ! Αυτό κρατάω από όλα τα σχόλια και το πιο σωστό.γιατι δεν φτάνει που είναι παρά φύσιν θέλουν και παιδιά αν θες κύριε να περνάς καλά με άλλο κύριο να περνάς και αν τον γκαστρωσεις να σας ζήσει το παιδί για να γίνει θέλει άντρα γυναίκα πως να το κάνουμε

  8. Η ανωμαλία βρίσκεται παντού. Και στους γκέι και στους στρέιτ. Κάθε μέρα διαβάζουμε για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση σε οικογένειες και ιδρύματα. Αν από τα είκοσι περιστατικα εμπλέκονται στο ένα γκέι τότε είναι απλά θέμα πιθανοτήτων.

  9. Αυτά. λοιπόν. Κούλη δεν τα γνώριζες πριν νομιμοποιήσεις τα Σόδομα και τα Γόμορρα; έτσι βοηθάς και τον πρόεδρο του Συριζα να πάρει δύο αγόρια κατά παραγγελία από ευσπλαχνία…. τι όχι; γιατί για να ικανοποιούν το πάρτυ με τα ούζα. κατάλαβα. απύθμενος βόθρος η Ελλαδιτσα μας όπως Αμερική έτσι;

  10. Τώρα μπορείτε να με βρίζετε ελεύθερα γιατί στηρίζω την οικογένεια νοιάζομαι για τα παιδιά που θα πέσουν και είμαι αντίθετη στην αγοραπωλησία βρεφών από την παρένθετη μητέρα τέρας. όσο για τους γκέι σέβομαι τις επιλογές τους αλλά όχι και να προκαλούν η να μπλέκουν τα παιδάκια στον ιδιαίτερο τρόπο της ζωής τους.

    • Για ποιες βρισιές μιλάτε; Εσείς βρίζετε συνεχεια για ανώμαλους, κίναιδους, που θα τους κάψει ο θεός (ο άλλος εδώ μέσα ζητάει τις δημόσιες εκτελέσεις τους) – χωρίς να υπολογίζετε αυτά τα άτομα, τις οικογένειες τους, τα παιδιά τους, τους γονείς τους. Που είναι ο σεβασμός σας;

      Επίσης, για ποια επιλογή μιλάτε; Μπορείτε να μας μιλήσετε για τη δικη σας επιλογή; Πως επιλέξατε, με ποια κριτήρια πήρατε την απόφαση και κυρίως μιλήστε μας για την περίοδο της ζωής σας ως πανσέξουαλ πριν επιλέξετε το σωστό δρόμο;

      Ο ‘ιδιαίτερος’ τρόπος ζωής του καθενός, ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας, εκφράζεται με συναίνεση και αγάπη στην κρεβατοκάμαρα, μεταξύ κάθε ζευγαριου. Τι σχέση έχουν τα ‘ιδιαίτερα’ αυτά με τα παιδιά; Γιατί πάντα, πονηρά, μπλέκετε το σεξ και τις ιδιαίτερα στιγμές ενός ενήλικου ζευγαριού με τα παιδιά;

      • Για ποια ζευγάρια μιλάς ?? γιατί εγώ ξέρω από καταβολής κόσμου ζευγάρι λέμε τον άντρα κ την γυναίκα ,ακόμα κ στα ζώα το ίδιο γίνεται ,όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ζητάει ένα αρσενικό κ ένα θυλικό ,άντε μπράβο που πάτε να βαπτίσεται το ασρό μαύρο .Ότι κ να λέτε ότι κ να κάνετε το λάθος είναι λάθος είτε σας αρέσει είτε όχι . Κ όχι μόνο είναι διαστροφή είναι αηδιαστικη επιθυμία ,εμετική .

      • ποια αγάπη μωρέ ,πάτε καλά ?????? Μεταξύ ανδρών ???????? η γυναικών ????? Αγάπη το λέτε εσείς αυτό ???? είναι απλώς επιθυμία ανώμαλη τίποτα παρά πάνω !!!!!!!!

  11. όχι μιραντο μου δεν είναι ψεύτικη είδηση όπως και η άλλη με τον πρόεδρο της Λοατκι στον Καναδά που κακοποίησε τα παιδάκια ούτε η άλλη στην Αγγλία που τους πήραν τα παιδιά όχι γιατί ήταν γκεη αλλά γιατί τα κακοποιούσαν σας συμφέρει να τα κρύβεται μαζί με πολλά άλλα δυστυχώς. άνοιξε και καμιά εφημερίδα και δεςτα

  12. Προς την γνωστή κυρία .Πως γίνεται οι αντιεμβολιαστες να είναι εχθροί των ομοφυλοφίλων;Πακέτο πάει;Όπως πιο παλιά έβλεπαν τον καπνό πίσω από τα αεροπλάνα και το έλεγαν ψεκασμό.Οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που παλιά υπογράφαν να μην καταργηθεί το ΧΟ από τις ταυτότητες θα μας άλλαζαν την θρησκεία έτσι.Σας την άλλαξαν; ,τώρα είναι υπέρ αυτών των ταυτοτήτων και κατά των καινούργιων.Ασχετο οι ίδιοι είχαν εικόνισμα τον Χριστόδουλο, αλλά ξεχνούν τι έλεγε,ελάτε όπως είστε έλεγε.ΤΩΡΑ είναι τις άποψης τα παιδιά των ομοφυλοφίλων δεν πρέπει να βαπτίζονται .Θα πρόσθετα κάτι εδώ ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι παιδιά κανονικών οικογενειών και μαλιστα πολλοί από αυτούς από οικογένειες ιδιαίτερα θρησκειών.Σας είπε κανείς ψεκασμένους;Σίγουρα δεν ξέρει τι λέει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ