Ουκρανία: Αστυνομικοί διέκοψαν μετάδοση του OPEN από τη Μαριούπολη (BINTEO)

6
1915

Το τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN που βρίσκεται στη Μαριούπολη μεταδίδοντας τις εξελίξεις από τη ρωσική εισβολή εμπόδισαν αστυνομικοί απαγορεύοντας στους δημοσιογράφους να συνεχίσουν τη ζωντανή μετάδοση.

Θανάσης Αυγερινός:  Μόνο έτσι θα σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Θανάσης Αυγερινός: Μόνο έτσι θα σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Μόνο αν παραιτηθεί ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αυτό εκτίμησε σε ρεπορτάζ του στο Open, ο ανταποκριτής του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη στην Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Αυγερινός, επί σειρά ετών ανταποκριτής στη Ρωσία ελληνικών ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε ότι ο Πούτιν δεν θέλει να καταλάβει το Κίεβο, θέλει να διώξει τον Ζελένσκι, τον οποίο οι Ρώσοι δεν υπολογίζουν ως πρόεδρο.

Πρόσθεσε, δε, ότι ο στόχος αυτός έχει τεθεί από τον Πούτιν από το 2014 και την περίφημη (αμερικανοκίνητη, σύμφωνα με τους Ρώσους) Πορτοκαλί Επανάσταση, με την οποία εκδιώχθηκε ο τότε (ρωσόφιλος) πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να μετατραπεί σταδιακά σε προτεκτοράτο των Αμερικανών και της Δύσης. «Τώρα, όπως είπε ο Θ. Αυγερινός, ο Πούτιν θέλει να μετατρέψει πάλι την Ουκρανία σε Ρωσικό προτεκτοράτο», είπε ο ανταποκριτής του Open.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι ξέρουμε για τον Αυγερινό και τον άλλο του μεγκα ανταποκριτή,τι πράκτορες προπαγανδιστές της Ρωσίας είναι.Μην ξεχνάτε και τίνος είναι το οπεν.

  2. δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλα πραγματικά φανατιζεται λες και πληρωνεται απο το ρωσικο δημοσιο

  3. Ευτυχώς υπάρχει κι ο Αυγερινός και ενημερώνει. Τα υπόλοιπα γατάκια ότι πουν οι σύμμαχοι . Έλα και προς τα κάτω Πούτιν …

    • Εσυ με ποιον είσαι; Δεν είσαι Έλληνας;Δεν είσαι με τους συμμάχους;Άντε πέτε τημ οικογένεια σου και στο Πούτιν μα σκοτώνετε .Ηλιθιε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ