Δώρισε το νεφρό του στη μητέρα της κοπέλας του, και αυτή τον παράτησε μετά την επέμβαση και παντρεύτηκε άλλον

1
2564

Ένας άντρας από το Μεξικό δώρισε το νεφρό του στη μητέρα της συντρόφου του για να σωθεί και εκείνη τον χώρισε και μέσα σε ένα μήνα παντρεύτηκε με άλλον.

Ο άτυχος άνδρας που προσπάθησεε μέσα από την πράξη του να αποδείξει πόσο αγαπάει την σύντροφό του φαίνεται πως δεν άξιζε για εκείνη, αν και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την γενναία απόφαση που έλαβε ο άνδρας για σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου, ανεξαρτήτως των καταστάσεων.

Τα σχόλια συμπαράστασης στον άνδρα που δώρισε το νεφρό του

Συγκεκριμένα ένας άνδρας από το Μεξικό αποκάλυψε μέσω Tik Tok το προσωπικό του δράμα με μεγάλο πρωταγωνιστή την πρώην κοπέλα τουκαι την παραλίγο πεθερά του.

Όπως αποκάλυψέ η μητέρα της πρώην σχέέσης του, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, με εκείνον να αποφασίζει να της δωρίσει το νεφρό του για να ζήσει, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία, αλλά την σύντροφό του να τον παρατά λίγες μέρες αργότερα.

Η πρώην του όχι μόνο τον χώρισε, αλλά ένα μήνα μετά το γεγονός παντρεύτηκε άλλον άνδρα! Το βίντεο που ανέβασε ο άνδρας έχει συγκεντρώσει πάνω 14 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια συμπαράστασης πέφτουν «βροχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.