Θρήνος στην Πάτρα: Ποιο το κρυφό πρόβλημα υγείας 39χρονης Σάσας που πέθανε «Λιποθυμούσε όταν έκανε…»

0
1178

Ποιο το μυστήριο- πρόβλημα υγείας της 39χρονης Σάσας που πέθανε στην πόλη της Πάτρας και βύθισε σε πένθος την οικογένειά της;

Θρήνος, θλίψη και πένθος επικρατούν στα Βραχνέικα Πατρών για τον ξαφνικό χαμό της 39χρονης Σάσας Σκαλιάπα, μία νεαρής κοπέλας που πέθανε τόσο νωρίς.

Η 39χρονη Σάσα Σκαλιάπα, εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και είχε μια κορούλα 14 ετών και ήταν υγιής.

Έτσι τουλάχιστον πίστευε η ίδια και οι συγγενείς της. Η αλήθεια όμως ήταν άλλη…. Η άτυχη 39χρονη μητέρα Σάσα είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και δεν το γνώριζε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη καθηγήτρια αγγλικών λιποθύμησε ενώ έκανε μάθημα σε ένα παιδάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, όπου εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, tempo24.gr, η νεαρή γυναίκα είχε πέσει σε κώμα, χάνοντας αρκετό αίμα και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να την κρατήσουν στην ζωή, δεν τα κατάφεραν και πέθανε.

Τελικά, η 39χρονη Σάσα Σκαλιάπα έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους από την Πάτρα.

Όλοι στα Βραχνέικα της Πάτρας μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο και μία αξιολάτρευτη προσωπικότητα που όμως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει πολλά, καθώς είχε χάσει τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

 

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ