Συγκινητικό: 7χρονος έστειλε κάρτα γενεθλίων στον πατέρα του στον ουρανό – Και το ταχυδρομείο του απάντησε [εικόνες]

0
339

Ένα αγοράκι 7 ετών αποφάσισε να στείλει μια κάρτα γενεθλίων στον πατέρα του «στον ουρανό» και έλαβε μια συγκινητική απάντηση από το ταχυδρομείο που του έλεγε ότι παραδόθηκε με ασφάλεια.

Ο Τζέις Χάιντμαν από την Αγγλία, έλαβε μια επιστολή που τον διαβεβαίωνε ότι το μήνυμά του στον πατέρα του, τον Τζέιμς, τα κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του μετά από ένα «δύσκολο» ταξίδι.

Η μητέρα του, Τέρι Κόπλαντ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την επιστολή γράφοντας: «Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο έχει χαρεί που ξέρει πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του… Royal Mail μόλις αποκατέστησες την πίστη μου στην ανθρωπότητα».
«Κύριε Ταχυδρόμε, μπορείς να πας αυτή την κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά μου στον ουρανό, σε παρακαλώ» έγραψε στον φάκελο«Κύριε Ταχυδρόμε, μπορείς να πας αυτή την κάρτα γενεθλίων στον μπαμπά μου στον ουρανό, σε παρακαλώ» έγραψε στον φάκελο

Σε απάντηση στην επιστολή του Τζέις που ζητούσε να σταλεί στον ουρανό, ο Σον Μίλιγκαν της Royal Mail, ανέφερε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό».

Και η απάντηση έκλεινε: «Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ πως θα παραδοθεί ασφαλές στον ουρανό».

Φυσικά η ανάρτηση της μητέρας του Τζέις έγινε viral με πάνω από 460.000 likes.
Ο Τζέις με την αδερφή του, ΝιβΟ Τζέις με την αδερφή του, Νιβ

Ο Τζέις και η 10χρονη αδερφή του Νιβ, γιορτάζουν κάθε χονο τα γενέθλια του πατέρα τους που πέθανε τον Μάιο του 2014.

Η μητέρα του μικρού δήλωσε: «Ήταν συγκλονισμένος και έλεγε συνέχεια: ‘ο μπαμπάς μου πήρε πραγματικά το γράμμα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την ζωή κάποιου.

Φωτογραφία: Facebook

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ