Αρχική Ειδήσεις Μαχαιρώματα Ο Έλληνας ομογενής Τ. Ορφανός νεκρός στο μακελειό της Καλιφόρνια – video

Ο Έλληνας ομογενής Τ. Ορφανός νεκρός στο μακελειό της Καλιφόρνια – video

0
171

Ο Τελέμαχος Ορφανός, Tel όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, έφυγε από τη ζωή στα 27 του χρόνια. Ήταν στο μπαρ Borderline Bar and Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια το βράδυ της Τετάρτης όταν ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ (πρώην πεζοναύτης) μπήκε οπλισμένος και θέρισε 12 ζωές πριν πέσει κι ο ίδιος νεκρός.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο 27χρονος ομογενής είχε καταφέρει να επιζήσει από την πολύνεκρη επίθεση στο Λας Βέγκας πριν από έναν χρόνο, όταν ο Στέφεν Πάντοκ άνοιξε πυρ σε κόσμο που συμμετείχε σε μουσικό φεστιβάλ, σκοτώνοντας 58 αθώους. Το νήμα της ζωής του Τηλέμαχου Ορφανού κόπηκε στη γενέτειρά του, την πόλη όπου μεγάλωσε και ζούσε.

Φωτογραφία Facebook

Ο Τηλέμαχος Ορφανός είχε πάει στο Borderline Bar and Grill για να συναντήσει φίλους του για φαγητό. Αφού πέρασε 2,5 χρόνια στο αμερικανικό Ναυτικό, γύρισε στο Thousand Oaks.

Η μητέρα του, Σούζαν Σμίντ – Ορφανού ράγισε καρδιές, σπαράζοντας για το θάνατο του γιου της. «Ήταν στο Λας Βέγκας μαζί με πολλούς φίλους του και γύρισε στο σπίτι. Χθες το βράδυ δεν ήρθε» είπε με δάκρυα στα μάτια, ζητώντας περισσότερο έλεγχο στην οπλοκατοχή. «Δεν θέλω προσευχές. Θέλω έλεγχο στην οπλοκατοχή» είπε.

«Είναι ειρωνικό ότι επέζησε από τη χειρότερη επίθεση με πυροβολισμούς στη σύγχρονη ιστορία και σκοτώθηκε στην πόλη όπου γεννήθηκε» είπε ο πατέρας του, Μάρκος.

Ο Τηλέμαχος Ορφανός ήταν γνωστός στο Thousand Oaks. Εργαζόταν σε εταιρία που παρείχε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Με πληροφορίες από USA Today

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ