Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο για τον καλλιτέχνη – Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράσταση

0
5683

Mετά από 15 ημέρες νοσηλείας από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο καλλιτέχνης επιστρέφει σπίτι του – Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε σήμερα εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η υγεία του 61χρονου καλλιτέχνη καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και πλέον επιστρέφει στο σπίτι του. Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Δείτε φωτογραφίες

20240529150301_6Z3A5758__3_
20240529150255_6Z3A5743
20240529150309_6Z3A5780

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε το πρωί από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο, λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του κι ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Δείτε το βίντεο

Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο πριν από το εξιτήριο

Σε χθεσινές δηλώσεις της για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη, η Ματίνα Παγώνη, ανέφερε τα εξής: «Όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα, θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα, χρειάζεται προσοχή».

starovas-432543
starovas-432

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου. Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, συνεργάτες και φίλοι του, έσπευσαν στο πλευρό του, εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη τους προς τον καλλιτέχνη. Στιγμή δεν έλειψε από το πλευρό του καλλιτέχνη και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία ενημέρωνε δημοσιογράφους και φίλους για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία.

Δείτε βίντεο: Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο για τον καλλιτέχνη – Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράσταση

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ