Νίκος Αναδιώτης: Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία

2
5783

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι δικαίωμά του στη ζωή» πρόσθεσε σε νέες δηλώσεις, όπου εναντιώνεται στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Αναδιώτης επανήλθε με νέες δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ζήτημα της τεκνοθεσίας παιδιών από αυτά. Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και δήλωσε, πως κατά τη δική του κρίση, «η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά στο δικό μου μυαλό όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο ιδανικά, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε ούτε να να μεταπείσω κάποιον».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην έννοια του γάμου, λέγοντας: «Γιατί να το βαφτίσουμε γάμο; Τι είναι γάμος; Άνδρας και γυναίκα, ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τίποτα άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλα κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δικιά μας την πατρίδα. Δεν είναι όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που το δέχονται αυτό, όπως γνωρίζω ας πούμε, η Ιταλία δεν το αποδέχεται αυτό. Θα μου πεις, κάποιο ζευγάρι μπορεί να πάει στο εξωτερικό να το κάνει αυτό και να έρθει να ζήσει στην Ελλάδα. Εμείς είμαι λίγο αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε».

Έπειτα, ο Νίκος Αναδιώτης διερωτήθηκε: «Έχουν να κερδίσουν ως προς τα δικαιώματα τα κοινωνικά, κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν μέχρι ώρας;» και έφερε την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, που του έκανε σχόλιο, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Ακόμη, ο ίδιος είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας» και πρόσθεσε: «Θέλεις να το κάνεις γνωστό, να το επισημοποιήσεις να το δημοσιοποιήσεις παντού. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν με αυτό. Αφού στην κοινωνία είναι ίσοι και στις δουλειές όλες μια χαρά δουλεύουν και αποδεκτοί είναι απ΄ όλους. Αλλά τα παιδιά είναι κάτι άλλο. Τα δικαιώματα του παιδιού υπερασπίζομαι, είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε εμείς».

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία».

Παρών στο συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Ο ηθοποιός εθεάθη στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών». Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνει τον Νίκο Αναδιώτη, που έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια, ότι δεν συντάσσεται με τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να βρίσκεται ανάμεσα στον κόσμο που διαδήλωνε κατά των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είναι κόντρα στη φύση»

Πριν μερικές μέρες, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο «Happy Day» και επέμεινε στην άποψή του, ότι η ομοφυλοφιλική σχέση πρόκειται για κάτι που είναι κόντρα στη φύση και «όσες φορές ο άνθρωπος πήγε κόντρα στη φύση, έφαγε τα μούτρα του».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει, ευθύνονται και αυτοί σε. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε».

«Το δικαίωμα το έχει το παιδί»
Ο ηθοποιός συνέχισε, επισημαίνοντας ότι ένα παιδί έχει το δικαίωμα από τη φύση, να μεγαλώνει με τη μητέρα και τον πατέρα του, όταν αυτό είναι εφικτό. Σχετικά με αυτό, είπε: «Μπορεί κάποιος άνθρωπος να θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν συμβολαιογράφοι για να μπορεί να συμβεί αυτό με μία πράξη. Όσον αφορά το αν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί επειδή αυτοί το θέλουν γιατί νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό είναι ότι είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια και όχι ότι δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Το δικαίωμα το έχει το παιδί  από τη φύση αν μπορεί, να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση; Και γιατί πιστεύουμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτήν θα έχουμε κάποιο όφελος; Γιατί να δοκιμάσουμε και να ρισκάρουμε σε κάτι τέτοιο; Κι αν τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια είναι δυσάρεστα; Σε ποιον θα είναι το κρίμα; Σε εμένα που δεν έκανα κάτι για αυτό και συνέβη και σε κάποιους άλλους ίσως περισσότερο, που ήταν περισσότερο ενεργοί στο να συμβεί».

«Είναι λίγο εγωιστικό»
Στην πορεία, ο Νίκος Αναδιώτης θέλησε να τονίσει, πως για εκείνον, φέρουν ευθύνη και όσοι δεν κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το να μεγαλώνει ένα παιδί από ζευγάρι ομοφυλόφιλων.

«Είναι λίγο εγωιστικό όλο αυτό, ενώ από τη μεριά όσων είναι απέναντι σε αυτό δεν κρύβει κάποιον εγωισμό. Από αγάπη σε αυτούς τους ανθρώπους μας κάνει να θέλουμε να το αποτρέψουμε. Δεν με φοβίζει να κριθεί η άποψή μου, δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν άνθρωπο, μόνο στο Κύριο. Φέρω ευθύνη αν δεν κάνω και τίποτα, είναι κρίμα να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση, όσες φορές το έκανε ο άνθρωπος έφαγε τα μούτρα του και δεν φοβάμαι εγώ για κάτι, αλλά νοιάζομαι για τον κόσμο» είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ειδήσεις σήμερα:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ