Τζορτζ Κλούνεϊ: Το 24ωρο του στη Μύκονο – Το ψεύτικο όνομα για την κράτηση, το γεύμα στον Ορνό και το φαντασμαγορικό πάρτι στη Λια

0
4348

Συμφωνητικό εχεμύθειας υπέγραψαν όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που επιστρατεύθηκαν για τη φιλοξενία του

ο μεσημέρι της Τρίτης, ένα μαύρο SUV περνάει λίγο μετά τις δυο την είσοδο του Santa Marina στον Ορνό, προερχόμενο από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Στη ρεσεψιόν επικρατεί ένας αναβρασμός αφού ο υψηλός καλεσμένος που περιμένουν δεν είναι άλλος από τον σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έμεινε τελικά στο νησί μόνο μια μέρα και κάτι ώρες.

Η κράτηση δεν ήταν στο όνομα του, αλλά χρησιμοποιήθηκε ψευδώνυμο, ενώ όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που επιστρατεύθηκαν για τη φιλοξενία του, υπέγραψαν συμφωνητικό εχεμύθειας.

Ο διάσημος ηθοποιός που φέρεται να διέμεινε σε μια από τις εννιά βίλες του resort, αφού τακτοποιήθηκε κατέβηκε το μεσημέρι για να γευματίσει στο Buddha Bar, το διάσημο εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια μέσα στο ξενοδοχείο.

Τον συνόδευε ένας φίλος του και παρά το γεγονός ότι κάθισαν σε σημείο που τους έβλεπαν όλοι κανείς από τους πελάτες δεν ενόχλησε τους δύο άνδρες που έφαγαν και χαλάρωσαν λίγες ώρες πριν από το πάρτι στη Λια, την παραλία που επέλεξε η Omega για να να λανσάρει τη νέα σειρά ρολογιών της, με διακόσιους καλεσμένους απ’ όλο τον κόσμο, κυρίως δημοσιογράφους μεγάλων περιοδικών και influencers του χώρου.

clooney_02_2
clooney_01_2

 

Η Λια δεν θύμιζε σε τίποτε την χαλαρή παραλία, αφού είχαν αφαιρεθεί όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, ενώ χιλιάδες λαμπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην άμμο. Ο Κλούνεϊπου είναι εδώ και χρόνια ambassador της γνωστής εταιρίας ρολογιών προσήλθε στην ώρα του, ντυμένος με μπλε κουστούμι και λευκό πουκάμισο. Κουβέντιασε με αρκετούς από τους καλεσμένους, ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο Μύκονου, έναν από τους λίγους Έλληνες που είχαν την τύχη να λάβουν πρόσκληση για το πάρτι.

Μετά από ένα χαλαρό κοκτέιλ στην άμμο, όπου υπήρχε ειδική κατασκευή, οι καλεσμένοι πέρασαν στο εστιατόριο Liasti, το οποίο είχε διακοσμηθεί ειδικά για την βραδιά. Εκεί απόλαυσαν το μενού που είχε ετοιμάσει ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Τάσος Μαντής, ενώ στη σύντομη ομιλία του ο CEO της Omega Ρεϊνάλντ Έσλιμαν, εξήρε την ομορφιά της Μυκόνου και εξήγησε γιατί επιλέχθηκε το νησί των ανέμων για το event.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event:

clooney_in__1_
clooney_in__2_
O κτηματομεσίτης Γιάννης Ρεβύθης με τον γιο του Αλέξανδρο
clooney_new_xr
Χαμογελαστός, λαμπερός και ευδιάθετος ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ
clooney_in__3_
Αιθέριες υπάρξεις βρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι στην παραλία της Λιας
clooney_in__4_
Το δείπνο δόθηκε στο εστιατόριο Liasti, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά
clooney_in__5_
Χιλιάδες λαμπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην παραλία και το θέαμα ήταν μοναδικό
clooney_in__6_
Πολύ όμορφος και ξεχωριστός ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το κοσμικό γεγονός
clooney_in__7_
Πολύ χαλαρός ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς
clooney_in__8_
Ο ηθοποιός συνομιλεί με τους καλεσμένους

Μετά το τέλος της βραδιάς, ο Κλούνεϊ επέστρεψε στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί αφού η αναχώρηση του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Ήδη δεν είναι λίγοι στο νησί εκείνοι που πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα έρθει για διακοπές στο νησί των ανέμων, στο οποίο έμεινε μόλις μια μέρα και λίγες ώρες, ενώ η αύρα που εξέπεμπε σε συνδυασμό με την απλότητά του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ