Τζέιμι Φοξ: «Είναι παράλυτος και τυφλός» από ένα εμβόλιο διαδίδουν στα social media – Η «απάντηση» εκπροσώπου του ηθοποιού

0
5396

«Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του – Πηγή από το περιβάλλον του απάντησε στις αναφορές για παρενέργειες από εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Μιας και δεν κυκλοφορούν νεότερες πληροφορίες για την υγεία του Τζέιμι Φοξ, διάφορες φήμες άρχισαν να διαδίδονται στα social media.

Μία από τις επικρατέστερες είναι και η εικασία, ότι ο ηθοποιός έχει μείνει «παράλυτος και τυφλός» από ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Την απάντησή του στους παραπάνω ισχυρισμούς έδωσε εκπρόσωπος του Φοξ, χαρακτηρίζοντας όλα όσα ακούγονται «εντελώς ανακριβή».

Τον περασμένο Απριλίο, έγινε γνωστό, ότι ο σταρ του Χόλιγουντ νοσηλευόταν μετά από μια απροσδιόριστη «ιατρική επιπλοκή». Αρκετό καιρό μετά, η κόρη του, Κορίν, ανακοίνωσε ότι ο Τζέιμι Φοξ ήταν εκτός νοσοκομείου και «ανάρρωνε», αλλά ποτέ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σε δημοσίευμα του TMZ αναφέρθηκε, πως οι συγγενείς του Τζέιμι Φοξ εντοπίστηκαν να τον επισκέπτονται σε ένα ίδρυμα αποκατάστασης στο Σικάγο, στις 30 Μαΐου.

Τότε ο παρουσιαστής του podcast A.J. Ο Benza ισχυρίστηκε ότι ήξερε ακριβώς τι συνέβη στον Τζειμι Φοξ, επικαλούμενος την πηγή του ως «κάποιος από το δωμάτιο» του ηθοποιού.

Ισχυρίστηκε ότι ένας θρόμβος στον εγκέφαλο προκάλεσε στον Τζέιμι Φοξ μερική παράλυση και τύφλωση. Έκτοτε, η εκδοχή αυτή υιοθετήθηκε από διάφορα μέσα ενημέρωσης και έχει αρχίσει να διασπείρεται μαζικά.

Για αυτό τον λόγο, εκπρόσωπος του ηθοποιού πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούγονται, δίνοντας τέλος στη σύνδεση της νοσηλείας του Φοξ με επιπλοκές από εμβόλιο, αλλά και με τους ισχυρισμούς ότι έχει παραλύσει και τυφλωθεί.

Μέσω επίσημης δήλωσης που εστάλη στο NBC, ο συνεργάτης του Τζέιμι Φοξ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ως «εντελώς ανακριβείς».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ