Γαλλία: Νεκρός ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν

0
3443

Η σύντροφος του 60χρονου Αρί Μπουλόν συνελήφθη προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό

Ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν, Αρί Μπουλόν, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στο σπίτι του στο Παρίσι, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το πτώμα του βρήκε η σύντροφός του με τον 21χρονο γιο της, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο η σύντροφος του Αρί Μπουλόν συνελήφθη, με την εισαγγελία του Παρισιού αναφέρει: «Βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική κράτηση για μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό».

Σύμφωνα με τη Le Parisien ο φωτογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, για τα οποία είχε μεταφερθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Ο Αρί Μπουλόν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 11 Αυγούστου 1962. Ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Nico. Αρχικά τον μεγάλωσε η μητέρα του ενώ, μετά τον θάνατό της, τον υιοθέτησε η μητέρα του Ντελόν, Έντιθ και ο δεύτερος σύζυγός της, Πολ Μπουλόν, παίρνοντας το επώνυμό του νόμιμα.

Ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, αποχαιρέτισε τον ετεροθαλή αδελφό του, με μία συγκινητική αφιέρωση. Ανέβασε μία φωτογραφία με μαύρο φόντο όπου γράφει «RIP» και τη συνοδεύει με χέρια ενωμένα που προσεύχονται.

Στη λεζάντα γράφει: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άρι. Τραγικό πεπρωμένο. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο παιδιά του».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ