Μανώλης Σφακιανάκης με Νότη Σφακιανάκη η φωτογραφία στο Instagram

1
9330

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια και λίγοι γνωρίζουν το πώς είναι τον τελευταίο καιρό. Δείτε σε φωτογραφία πώς είναι ο τραγουδιστής.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε από τις πίστες αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την έναρξη της καραντίνας, λόγω κορονοϊού, με τους πάντες να αναζητούν τα ίχνη του και να ψάχνουν να εντοπίσουν ένα δημόσιο σημάδι ζωής του τραγουδιστή.

Η απουσία του αγαπημένου τραγουδιστή από τις πίστες και τη δισκογραφία έχει στεναχωρήσει τους χιλιάδες θαυμαστές του, ενώ κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα που ακριβώς βρίσκεται και αν είναι καλά στην υγεία του.

1675188321512-202080273-sfakianakis.jpg

Ο παλιός του φίλος και συνεργάτης μάλιστα, ο Αντώνης Γούναρης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

sfakianakis.jpg

Πριν από λίγες ώρες, o πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλης Σφακιανάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο τραγουδιστή, εκπλήσσοντας τους πάντες.

«Η ζωή μας ειναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…» έγραψε στη λεζάντα ο Μανώλης Σφακιανάκης, χωρίς να αναφέρει ωστόσο αν επρόκειτο για φωτογραφία που τωρινή ή παλαιότερη.

Πηγή: gossip-tv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά αυτοί στο γκόσιπ παύλα τιβί τελεία τζιάρ τελείως πέρα βρέχει είναι ή πουλάνε τρέλα;😂 Δεν βλέπουν ότι ο χωροφύλακας είναι με μαύρο σγουρό μαλλί και ποιο αδύνατος; Τι πρόσφατη η παλιά ψάχνονται αν είναι η φωτό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ