Ελένη Μενεγάκη: Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε»

0
4964

Η Ελένη Μενεγάκη και μέσα από την εκπομπή της στο Mega απηύθυνε ένα δημόσιο κάλεσμα στον Νότη Σφακιανάκη, η οποία, όπως ανέφερε, της έχει λείψει. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ την σφαλιάρα της Άννας Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή για αυτήν την πρόσκληση στάθηκε όταν ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη και πιο συγκεκριμένα, το «Μήπως είμαι τρελός» και έτσι η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πόσο πολύ της έχει λείψει ο Νότης Σφακιανάκης και πόσο πολύ θα ήθελε να τον ακούσει.

Το κάλεσμα της Ελένης Μενεγάκη στον Νότη Σφακιανάκη

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει, αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο συνεργάτης της εκπομπής Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια αποκάλυψη ότι ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση προκειμένου να εμφανιστεί στη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

«Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip (στον αέρα της εκπομπής)» είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη.

‘Βόμβα’: Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης; – Europost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ