Σοφία Αλεξανιάν: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – «Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται»

0
244

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του ξαφνικά μπροστά της.

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν από πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος αυτή την στιγμή στην επικαιρότητα καθώς υπάρχουν γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε κάποιες δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν αλλά και για τη συμμετοχή της στο Big Brother.

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην Πολυκατοικία, ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιός από ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου. Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο. Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι.», κατήγγειλε αρχικά.

Η ίδια δε θέλησε να τον ονομάσει ενώ δεν έκρυψε τον φόβο της να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα πέρασε. «Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δεν συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

Για τη συμμετοχή της στο Big Brother, δήλωσε: «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και με πήγε σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ που ήταν μέσα ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ανθρώπους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ