Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά την «Θεοπούλα» 13 χρόνια μετά το «Παρά πέντε» -Η τρυφερή φωτογραφία

0
403

Ήταν πριν 13 χρόνια, όταν μπήκε στη ζωή μας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «Παρά πέντε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμπνεύστηκε και μετέφερε στην μικρή οθόνη μια μοναδική ιστορία με πέντε ανθρώπους που κυνηγούν το άδικο και στο τέλος το καλό νικά.

Εκτός από τους πέντε ήρωες, όμως, μπήκαν και άλλοι χαρακτήρες στη ζωή μας που από τότε μας έμειναν με το μικρό τους όνομα.

«Θεοπούλα» έγινε η Έφη Παπαθεοδώρου, που μας χάρισε απίστευτες ατάκες και άφθονο γέλιο.

Ήταν η καλύτερη και λίγο… τρελή φίλη της «Σόφυς», που ενσάρκωσε η Ειρήνη Κουμαριανού, γιαγιά του «Σπύρου». Η Ειρήνη Κουμαριανού έφυγε από την ζωή πριν από πέντε χρόνια.

13 χρόνια μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντήθηκε ξανά επαγγελματικά με την αγαπημένη μας «Θεοπούλα» και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα:

«Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και πάλι μαζί, στη μεταγλώττιση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς». Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα».

Η σχέση αγάπης που έχουν μεταξύ τους είναι φανερή, καθώς από τότε έγιναν κάτι παραπάνω από φίλοι, οικογένεια.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί συμμετέχουν στην μεταγλώττιση της παιδικής χριστουγεννιάτικης ταινίας «Ο Γκριντς». 

ndpphoto
ndpphoto
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ