Η Μουτάφη χόρεψε τον Ησαΐα στη Σαντορίνη

0
317

«Ησαΐα χόρευε» με πέντε κουμπάρους

Στη Σαντορίνη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής με παρανυφάκια τις κόρες του δημοσιογράφου

Ο Σεπτέμβριος έκανε ποδαρικό με πολλούς γάμους και ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν ο γάμος της ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη με τον αγαπημένο της, δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στο αγαπημένο του νησί, τη Σαντορίνη, όπου η ηθοποιός διαθέτει σπίτι. Η τελετή έγινε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό, παρουσία φίλων και συγγενών που ταξίδεψαν από την Αθήνα γι’ αυτόν τον σκοπό.

Και, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο φύλλο μας, κουμπάροι του ζευγαριού ήταν όχι ένας, όχι δύο, αλλά πέντε, όλοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού: η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director Ακης Γουζουλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Τα παρανυφάκια στη ρομαντική τελετή ήταν δύο, οι γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και επιθυμούσαν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο, ενώ το νυφικό και το κοστούμι του γαμπρού ήταν διά χειρός του θείου της νύφης, Μάκη Τσέλιου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους συναδέλφους της νύφης και του γαμπρού, που άγγιζαν τους 100, ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου, που ανέβασε στα social media τη φωτογραφία του ζευγαριού την ώρα που έβγαινε από την εκκλησία και του πετούσαν ρύζι! Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι που άνοιξε, φυσικά, με τον πρώτο του χορό του ζευγαριού, το οποίο λικνίστηκε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ενας ουρανός μ’ αστέρια».

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ