Bίκυ Καγιά: Ποζάρει με την οικογένειά της στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα -Η αέρινη εμφάνιση

0
1247

Ταξίδι-αστραπή μέχρι τη Σίφνο έκανε η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Ο λόγος; Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Το ζευγάρι προσκάλεσε στο νησί αγαπημένους του φίλους και η ανταπόκρισή τους ήταν εντυπωσιακή.

Το παρών έδωσαν αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης που ταξίδεψαν στο νησί μόνο και μόνο για να βρεθούν στην ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Με ένα φόρεμα σε ζωηρό χρώμα, η Βίκυ Καγιά ήταν αδύνατον να μην κεντρίσει την προσοχή. Η αέρινη ενδυματολογική της επιλογή ήταν ιδανική για έναν γάμο σε νησί.

Το κίτρινο φόρεμά της συνδύασε με σανδάλια, ενώ τα statement σκουλαρίκια της ολοκλήρωναν άψογα την εμφάνισή της.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την είδαμε σε μια τρυφερή στιγμή με τον σύζυγό της, στη γαμήλια δεξίωση. Αλλά οι αναρτήσεις δεν σταμάτησαν εκεί.

 

Η Βίκυ Καγιά μέσω Insta Stories  μοιράστηκε με τους followers της οικογενειακές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την γαμήλια τελετή και το πάρτυ που ακολούθησε.

Στην πρώτη φωτογραφία η παρουσιάστρια ποζάρει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, την μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία. Στο δεύτερο καρέ, σε πρώτο πλάνο ο σύζυγός της και ο γιος τους.

vickykaya_/ Instagram
vickykaya_/ Instagram

Στιγμιότυπο είδαμε και από την γαμήλια δεξίωση.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την κουμπάρα του ζευγαριού, Μαρίνα Βερνίκου. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε με τον φακό της και μια πολύ όμορφη στιγμή από την τελετή.

vickykaya_/ Instagram
vickykaya_/ Instagram

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Οι θαυμαστές δημοσίευσαν την ωραιότερη φωτογραφία από τον γάμο τους

Φωτογραφία: sakiswpchrismpo_fans
Φωτογραφία: sakiswpchrismpo_fans

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα έζησαν το δικό τους παραμύθι το βράδυ του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου.

Σε ένα γραφικό νησί, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, με κουμπάρους δύο αγαπημένα τους πρόσωπα και ένα γλέντι με ξέφρενο χορό και τραγούδι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, το ζευγάρι έζησε μια ξεχωριστή ημέρα, ακριβώς όπως την είχε σχεδιάσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Σίφνο, με κουμπάρους την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ.

Μια μέρα πριν, με ένα μεγάλο πάρτυ γιόρτασαν την τελευταία ημέρα της εργένικης ζωής τους. Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν την πρόσκληση του ζευγαριού και ταξίδεψαν μέχρι τη Σίφνο για να παραστούν στην ιδιαίτερη ημέρα τους.

Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί θαυμαστές τους. Μέσω Instagram, είδαμε από νωρίς αρκετές γαμήλιες, φωτογραφικές στιγμές.

Την προετοιμασία της νύφης, την άφιξή της στην εκκλησία, στιγμές από το μυστήριο και από το γαμήλιο γλέντι.

Μια φωτογραφία ήταν αυτή που μας τράβηξε την προσοχή και την είδαμε σε Instagram λογαριασμούς των fans του ζευγαριού που με πολύ ενθουσιασμό κατέγραφαν ό,τι συνέβαινε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα φιλιούνται τρυφερά ενώ το βιολί δίνει το ρυθμό στο χορό τους.

Η φωτογραφία μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Αυτά που οι «μεγάλοι» καμιά φορά προσπερνούν. Το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα όνειρό του, έχοντας κοντά του την οικογένεια και τους φίλους του.

Το στιγμιότυπο είδαμε σε δύο λογαριασμούς θαυμαστών του ζευγαριού στο Instagram. Με το hashtag #sakischristina, μπορεί κάποιος να δει συγκεντρωμένο το φωτογραφικό υλικό από το γάμο και το πάρτι.

 

 

 

ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης στο γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα [εικόνα]

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης (αριστερά) με τον Σάκη Τανιμανίδη (δεξιά) -Φωτογραφία: Instagram
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης (αριστερά) με τον Σάκη Τανιμανίδη (δεξιά) -Φωτογραφία: Instagram

Το «παρών» στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο, έδωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram χρησιμοποίησε το γνωστό στίχο από το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα (My way) για να δώσει τις ευχές του στον γνωστό παρουσιαστή.

«He did it his way» (Το έκανε με τον τρόπο του) ήταν η λεζάντα που έβαλε ο Παύλος Χρηστίδης στη φωτογραφία.

ΤΟΥΑΛΕΤΑ CELIA KRITHARIOTI

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Οικονομάκου στον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα -Με κόκκινη τουαλέτα [εικόνες]

φωτογραφία:instagram
φωτογραφία:instagram

Μία σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες, στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα, στη Σίφνο, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, μόλις λίγους μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, είναι πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ. Η Αθηνά, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τράβηξε όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, και με κοσμήματα από τη σειρά της ίδιας «Allover».

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η αδελφή της Μπόμπα από τον γάμο [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram/elinampo
Φωτογραφία: Instagram/elinampo

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν  ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο, παρουσία συγγενών και καλών τους φίλων.

Μετά τον γάμο ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ χορό, τραγούδι και ξέφρενη διάθεση.

Η αδελφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, ανήρτησε μία ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, η Χριστίνα μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, και οι γονείς τους, λίγο πριν το μυστήριο. Φυσικά και οι τέσσερις λάμπουν από ευτυχία, είναι αγκαλιασμένοι, και κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ