Οργή Αρναούτογλου: «Υπομονή τέλος, θα πληρώσεις στα δικαστήρια»

0
269

Εξοργισμένος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εδώ και λίγες ώρες με εβδομαδιαία εφημερίδα η οποία για μια ακόμη φορά ασχολείται με την προσωπική ζωή του. Το παιχνίδι φαίνεται πώς έχει χοντρύνει καθώς οι συντάκτες της εφημερίδας δεν έδωσαν σημασία στην επιστολή που εστάλη απο την συμβία του παρουσιαστή πρίν απο περίπου έναν χρόνο και στην οποία ζητούσε να μην ασχολούνται τα ΜΜΕ τόσο με την ίδια αλλά και με τον ανήλικο Αναστάση.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η προσωπική ζωή του παρουσιαστή με πολλά υπονοούμενα είναι σε πρωτοσέλιδο, προκαλώντας την οργή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρναούτογλου φέρεται να είπε σε συνεργάτες του «Αυτή τη φορά δεν θα το αφήσω έτσι. Καταθέτω και μήνυση και αγωγή. Ε… ποια το ξεφτύλισαν. Και καλά εμένα δεν με σέβονται. Αλλά το παιδί μου δεν ανέχομαι στιγμή την συκοφαντία».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο παρουσιαστής έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο και την Δευτέρα το πρωϊ αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να υποβάλλει μήνυση αλλά και αγωγή για το βαθιά συκοφαντικό «ρεπορτάζ».
Είναι δεδομένο πώς με την κίνηση του αυτή ο Αρναούτογλού δείχνει πώς δεν έχει άλλη υπομονή. Και στέλνει και μήνυμα εμ τον τρόπο του σε όλους όσοι δεν τον γουστάρουν αλλά είναι οι πρώτοι που τον παρακολουθούν…

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ