Η τραγουδίστρια, το σοκ και το χάπι έκτρωσης από τα πεθερικά της!!!

1
876

Ένα μαρτύριο φαίνεται πως πέρασε γνωστή τραγουδίστρια με τα πεθερικά και τον πρώην άντρα της που όπως όλα δείχνουν της έκαναν την ζωή μαρτύριο. Ο γάμος της ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ωστόσο η συνέχεια έμελλε να είναι δραματική τόσο για την ίδια όσο και για τους οικείους της.

 
Τα πρώτα σύννεφα ξεκίνησαν περίπου τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους όταν ο πρώην σύζυγος της άρχισε να έχει παράλογες απαιτήσεις όσον αφορά στις δουλειές του σπιτιού και τα και τα συναφή, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να την αποκόψει από συγγενείς και φίλους και στο τέλος τα κατάφερε. Η ίδια προσπαθούσε να αγνοήσει τα σημάδια που της έδειχναν ότι ο γάμος της δεν πρόκειται να έχει αίσιο τέλος, αφού η συμπεριφορά του μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Η τραγουδίστρια απο την Κύπρο μετέφερε στις κολλητές της φίλες ότι ο άντρας της νοιαζόταν μόνο για το σεξ, παρά τις κάκιστες τους σχέσεις. Επιπλέον τα πεθερικά της, της έκαναν την ζωή ποδήλατο αφού στήριζαν τις παράλογες αποφάσεις και απαιτήσεις του κανακάρη τους και την έκαναν να νιώθει «σκουπίδι». Όμως εκείνη συνέχισε να κρατά το στόμα της κλειστό αφού φοβόταν τι θα πει ο κόσμος.
Το αρρωστημένο ως λέξη είναι πολύ λίγη για να περιγράψει το περιστατικό που ξεχείλησε το ποτήρι και η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να χωρίσει. Η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος και όταν ανακοίνωσε το γεγονός, μόνο χαρές και πανηγύρια δεν είχαν στο σπίτι αφού κανείς δεν χάρηκε για αυτή την εξέλιξη. Λίγες μέρες αργότερα τα πεθερικά τους κάλεσαν σπίτι για να τους κάνουν το τραπέζι… με την τραγουδίστρια να είναι εντελώς ανυποψίαστη αφού η συνέχεια είναι λες και βγήκε από σενάριο επιστημονικής φαντασίας… Αφού έφαγαν άρχισε να νιώθει δυνατούς πόνους στο στομάχι.
Έπαθε πανικό και δεν ήξερε τι να κάνει αφού οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Όμως κανείς δεν ήταν πρόθυμος να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια κάλεσε τους γονείς της όπου επισκέφτηκαν το πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί η διάγνωση του γιατρού σόκαρε τους πάντες. Της είπε ότι πήρε το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης», μόνο που αυτή δεν έκανε κάτι τέτοιο. Το μυαλό της πήγε στα πεθερικά της και εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Όπως είναι λογικό στη συνέχεια έγινε το γης μαδιάμ, χωρίς όμως να προχωρήσει δικαστικώς αφού ακόμα μια φορά φοβήθηκε το «τι θα πει ο κόσμος».
Η ίδια πλέον έχει κρατήσει το μεγάλο της μυστικό καλά προστατευμένο και προσπαθεί πάση θυσία να μην το μάθει κανείς, παρόλα τα ψυχολογικά απομεινάρια που της άφησε η όλη ιστορία.
Πηγή: gossip-tv.gr/nassos

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ