Με τη βραβευμένη ταινία «Σουφραζέτες» και ένα ποίημα για την Παλαιστίνη τίμησαν ΟΓΕ-Β ΕΛΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

5
6924
Με τη βραβευμένη ταινία «Σουφραζέτες» και ενα ποίημα για την Παλαιστίνη, τίμησαν ΟΓΕ και Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΟΓΕ Δήμητρα Χαλκιοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της μέρας για τις γυναίκες, τονίζοντας παράλληλα την αξία της συλλογικής δράσης και προτρέποντας τον κοινό αγώνα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.
Η Ζήνα Χατζηιωάννου, φίλος της ΟΓΕ, ανέγνωσε με γλαφυρό τρόπο, ένα ποίημα για την Παλαιστίνη, του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς.
Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη βρετανική ιστορική δραματική ταινία του 2015 «Σουφραζέτες», για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ Κ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ

    • Ορίστε τα παραδοσιακά άτομα που υποστηρίζετε και σας υποστηρίζουν εδώ μέσα (και στην κοινωνια μας). Ρωτά ο πασας βελουχιωτης αν φτιάξατε κανένα φαΐ σήμερα.

  2. ούτε μια αναφορά στις καημένες γυναίκες του Ιράν και του Αφγανιστάν αλλά λέμε ποιήματα για φασίστες-δολοφονους-βιαστές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ