Σκότωσαν 20χρονο σε μπαρ του Λαγανά (Pics-Vid) – Τον έσφαξαν μπροστά στην παρέα του – Συνελήφθη ο πορτιέρης του καταστήματος!

3
2210

Ποιος ήταν ο 23χρονος Αμερικανός θύμα του άγριου ξυλοδαρμού – Άγνωστο πώς ξεκίνησε το επεισόδιο και πόσοι πήραν μέρος σε αυτό – Δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ίσως από σιδερογροθιά – Συνελήφθη ο σερβικής καταγωγής μπράβος και ένας Έλληνας- Αλλες δύο συλλήψεις το βράδυ της Παρασκευής

Σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου αλλά και ολόκληρη τη χώρα η άγρια δολοφονία του 23χρονου αμερικανού  τουρίστα.

Ο 23χρονος Χέντερσον Μπακαρί με καταγωγή από το Τέξας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριδα έφτασε πριν λίγες μέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του.
Μάλιστα όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι για τον Χέντερσον οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει ήδη συλλήψεις από την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα, είναι άγνωστο πώς ακριβώς ξεκίνησε το επεισόδιο και πόσα ακριβώς άτομα πήραν μέρος σε αυτό.

Το θύμα, ο 23χρονος Χέντερσον Μπακαρί που δολοφονήθηκε στο Λαγανά

Το χρονικό ενός άγριου φονικού σε ένα αγαπημένο ελληνικό νησί

Ο άτυχος 23χρονος, που είχε φτάσει πριν από λίγες μέρες στο νησί για διακοπές, φέρεται να διαπληκτίστηκε στις 03:30 τα ξημερώματα για άγνωστη αιτία με τον πορτιέρη, σερβικής καταγωγής, και έναν Έλληνα μέσα στο μπαρ, όπου δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ίσως από σιδερογροθιά που δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ο καβγάς με τους δυο άντρες συνεχίστηκε και έξω από το νυχτερινό μαγαζί, όπου ο νεαρός δέχθηκε πολλά χτυπήματα. Έτσι, σωριάστηκε στη μέση του δρόμου όπου ξεψύχησε, πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε.

Η σορός του μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θάνατό του.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Έλληνα μπάρμαν που φέρεται να συμμετείχε στον διαπληκτισμό

Τέσσερις συλλήψεις και προσαγωγές για τη δολοφονία

Εν τω μεταξύ ένας 32χρονος Σέρβος που εργάζεται ως μπράβος στην πόρτα του πολυσύχναστου μπαρ στο Λαγανά της Ζακύνθου και ένας 34χρονος Έλληνας συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα, ενώ στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί άλλα έξι άτομα. Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό από την αστυνομία ότι συνελήφθησαν άλλοι δύο Σέρβοι, ηλικίας 22 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ότι πήραν μέρος στη συμπλοκή.

Η επέμβαση αστυνομικών στο νυχτερινό μαγαζί ήταν άμεση και τόσο ο Σέρβος πορτιέρης, όσο και ο Έλληνας που συμμετείχαν στον αιματηρό καβγά οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου διενεργείται προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα του εγκλήματος που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο. Μαζί τους, προσήχθησαν άλλα έξι άτομα για κάποια από τα οποία ερευνάται αν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του θύματος.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο ιδιοκτήτης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του μπαρ, για τους οποίους ερευνάται αν τήρησαν τις διατάξεις της νομοθεσίας περί παροχής εργασίας  σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη των δυο νεαρών που προκάλεσαν το αιματηρό περιστατικό και αν τους είχαν δώσει εντολές να είναι επιθετικοί προς τους θαμώνες.

Δείτε βίντεο:


Ζάκυνθος: Σοκ από το άγριο έγκλημα στο Λαγανά

Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μπαρ του Λαγανά της Ζακύνθου
– Ο 20χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και αλλεπάλληλες μαχαιριές που προκάλεσαν τον θάνατό του
– Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος μπροστά στην παρέα του – Ακολούθησε πανικός
– Συνελήφθη ένα άτομο και έγιναν 7 προσαγωγές – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το φοβερό έγκλημα  

Συγκλονισμένη ολόκληρη η Ζάκυνθος από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά της Ζακύνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε νεκρός ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε με την παρέα του. Ο άτυχος νεαρός δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στην μπάρα του καταστήματος. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά αλλεπάλληλες μαχαιρίες που προκάλεσαν τον θάνατό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως έγινε γνωστό συνελήφθη ο πορτιέρης που είναι και υπεύθυνος του μπαρ. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ίδιος έχει εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν ταχύτατα στο σημείο έκαναν και 7 προσαγωγές ατόμων που κρίθηκαν ύποπτοι για το έγκλημα.

Ο άτυχος 20χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όπως έλεγαν φίλοι του στις πρώτες τους καταθέσεις σε αστυνομικούς δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και δεν προκάλεσε επίσης κανέναν μέσα στο μπαρ.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΠΟΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

  2. Αλητοτουρισμός, πρεζόνια και μπεκρήδες, των 15 ευρώ την ημέρα, με πτήση, διαμονή και ποτό μαζί. Έτσι το διαφημίζουν τα Πρακτορεία χρόνια τώρα. Μάλια, Κέρκυρα, Λαγανά, Ρόδο, Καρδάμενα και Εξάρχεια κοντά μας, Χαλκιδική. Το ίδιο έγινε στην Ισπανία, Ιμπίθα και Μαγιόρκα, αλλά εκεί τους έκοψαν τον κώλο και σταμάτησε το κακό. Αυτά τα φασιστοειδή οι Σέρβοι που βρέθηκαν εδώ; Πως εργάζονται; Με ποιανού άδεια; Τα κοθόνια οι Μπαράδες πως ελέγχονται; Τα μαύρα έσοδα που πάνε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ