Δημήτρης Καλλούδης: Η αδράνεια των λιμενικών αρχών | Κοντέψαμε να θρηνήσουμε θύματα από τον κυματισμό λόγω ταχύτητας των πλοίων

4
6941

Η ΑΔΡΆΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
Μάρτυρες γίναμε για την έλλειψη σεβασμού προς τους λουομενους από τα καθημερινά δρομολόγια των πλοίων της γραμμής.
Με το πέρασμα τους στις παραλίες μεταξύ του Ατλαντίς και Ναυτικού Ομίλου και με την σφοδροτητα που προκαλούν τα μεγάλα και επικίνδυνα κύματα, παρ’ ολίγο να θρηνήσουμε θύματα σε μικρά παιδια και ηλικιωμένους, αν δεν επενεβαιναν οι ψυχρεμοτεροι να τους σώσουν από βέβαιο πνιγμο.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η πλεύση τους να είναι σε μικρή σχετικά απόσταση από τους λουομενους και γιατί αυτή η μεγαλη ταχύτητα? Τι νομιζουν και πιο το όφελος από τη μεγάλη ταχύτητα?
Μηδαμινό το κέρδος αλλά οι ζωές ανεκτίμητης αξίας.
Το λιμενικό υποχρεούται να παρέμβει και να συνετίσει τους ασύδοτα βιαστικούς πλοιαρχους, πριν γίνει το κακό.
Ο σεβασμός είναι υπέρτατη αγάπη και όχι υποχρέωση. Το κακό μπορεί να θριαμβεύσει όταν λογικοι-καλοί αδρανούν.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ζωή υπερβολές.Επειδη ήμουν εκεί τα παιδιά το βρήκαν παιγνίδι και έπαιζαν με τα κύματα.ΤΩΡΑ εσυ ήσουν ο παππούς που του έβρεξε την πετσέτα τι να πω.Περαστικα.Απλα μην λέμε υπερβολές γιατί και για τα απλά δεν θα μας ακούει κανείς μετά.

    • Η εμπειρια μου λεει οτι τα παιδια περιμενουν σαν τρελα ποτε θα περασει το πλοιο να παιξουν με τα κυματα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ισως κατι να πηγε λιγο παραπανω και καπου ο παπους να εχει καποιο δικιο ισως και να υπερεβαλε.

  2. ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙΣ……Η ΨΩΡΟΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΚΝΟΝΕΤΕ……(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ) ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΗΣ ΠΑΝΕ ΓΥΑΛΟ ΓΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΑΣ..ΠΟΥ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ)!!!!
    2ο) Καποτε ο δημοσ ειχε ναυαγοσωστες δικους του επαγγελματιες που ενημερωναν τουσ λουομενους….οχι τα παιδαρελια που σου φερνει ο μεγαλοεργολαβοσ τουσ φοραει το μπλουζι και τα πεταει στην παραλια…….(αλλα και τοτε οταν μειωσαν τισ συμβασεις, εσεις πινατε καφεδακι)
    τωρα λειπον τι θελετε να κοψουν τα πλοια ταχυτητα??? γιατι απο τις 24ωρεσ που κανουν να κανουν 32????????
    εσεις δεν βλεπετε οτι περναει καραβι….δεν σας κοβει…..πρεπει ο καθε βλακασ ψηφοφοροσ να εχει και ενα λιμενικο?????ας πνιγει και κανασ ηλιθιος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ