Διπλή χειρουργική επέμβαση για τον πρ. Υφυπουργό Γιάννη Μπρατάκο

0
4350

Τη σύζυγό του Έλενα Ράπτη και τον κόσμο για τις ευχές του και το ενδιαφέρον του ευχαριστεί σε ανάρτησή του ο Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Το πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε δύο φορές σε χειρουργική επέμβαση. Ο Γιάννης Μπρατάκος ανέφερε στην ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με φωτογραφία από τον γάμο του με την Έλενα Ράπτη: «Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη».

«Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπρατάκος.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας.»

mpratakos-anartisi-1

Η υφυπουργός Τουρισμού και Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιανουάριο, στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ