Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Αλέξανδρος Βασσάρας (νευρολόγος): Τεράστια η ζημιά που προκάλεσαν τα εμβόλια στον ανθρώπινο...

Αλέξανδρος Βασσάρας (νευρολόγος): Τεράστια η ζημιά που προκάλεσαν τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό

0
70819

Ο Αλέξανδρος Βασσαράς είναι Ιατρός Ιπποκρατιστής Ερευνητής του Ιπποκρατισμού, της Πρόληψης στη Δημόσια Υγεία και της Διατροφικής Ομοιόστασης.

Ειδίκευση στην Νευρολογία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Ερευνητής στην MΠPATIΣΛABA στην NEYPOΛOΓIKH KΛINIKH NEYPOMΠOPPEΛΛIΩΣHΣ

Στην ΓEPMANIA ξανά έρευνα στην KΛINIKH NEYPOMΠOPEΛΛIΩΣHΣ

Είναι IATPOΣ EKΠAIΔEYMENOΣ ΣTO ΦAΣMA THΣ NOΣOY ΛAIM.

METAΠTYXIAKOΣ THΣ NEYPOANOΣOΛOΓIAΣ

Oλα τα χρόνια εργάστηκε στην ΠPΩTOBAΘMIA ΦPONTIΔA ONTAΣ ΣYNEPΓATHΣ THΣ ETAIPIAΣ IATPONOΣHΛEYTIKΩN YΠHPEΣIΩN “NOΣOKOMA ΣTO ΣΠITI”

 

Λάρισα: Μητέρα έπαθε ξαφνικά εγκεφαλική αιμορραγία μετά τη γέννα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Λάρισα νεαρή μητέρα που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία μετά από γέννα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα νοσηλεύεται μια νεαρή μητέρα, από την ευρύτερη περιοχή, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι. Οι επιπλοκές παρουσιάστηκαν μετά τη γέννα και η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε εσπευσμένα στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, όλα ξεκίνησαν λίγα 24ώρα μετά τον τοκετό όταν η 34χρονη μητέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο πλευρό της γυναίκας βρίσκονται οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών εντός της ημέρας. Οι τελευταίοι περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της, στη θεραπεία που της χορηγούν.

Τα αίτια που προκάλεσαν την εγκεφαλική αιμορραγία αναμένεται να αποσαφηνιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ