Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Μενίδι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον...

Μενίδι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

0
105

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν, στην γενέτειρά της, το τελευταίο «αντίο» στην 40χρονη που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην άνδρα της στο Μενίδι.

Ο 50χρονος μάλιστα δεν άφησε τον ανήλικο γιο του να παραστεί στην κηδεία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

«Το σκέφτηκα πολύ καλά και το αποφάσισα»

Ο 50χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ενώ έχει ήδη ασκηθεί σε βάρος του από τον εισαγγελέα δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για τον νόμο περί όπλων.

Στην ομολογία του, μεταξύ άλλων ο δράστης είπε «Δεν άντεχα να βλέπω τον φίλο της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου κι εγώ έκανα δύο δουλειές», με τα στοιχεία να συγκλίνουν στο ότι είχε εμμονή μαζί της και ήθελε να της κάνει κακό.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είδαν έναν άνθρωπο που δεν είχε μετανιώσει ούτε λεπτό για όσα έκανε, περιγράφοντας ψυχρά και αποστασιοποιημένα όλα τα φριχτά που έκανε στη 40χρονη.

«Το σκέφτηκα πολύ καλά και το αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ. Ήξερα τι ώρα πηγαίνει στο κατάστημα που δουλεύει και χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι και πήγα στο σημείο από το οποίο ήξερα ότι θα περνούσε για να πάει στη δουλειά της.

Μόλις είδα ότι φθάνει, την πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή. Μετά έφυγα από εκεί με τα πόδια πήγα για δύο ώρες να κοιμηθώ σε ένα ξενοδοχείο και όταν έφυγα από εκεί έψαξα να βρω αλκοόλ ήπια, και άρχισα να περιπλανιέμαι μέσα στους δρόμους».

Οι αστυνομικοί εντωμεταξύ, που τον άκουσαν να περιγράφει πώς ακριβώς σχεδίασε την δολοφονία της γυναίκας, τον ρώτησαν πού είναι το κινητό του τηλέφωνο, αφού δεν ήταν επάνω του όταν συνελήφθη, με τον ίδιο να τους λέει ότι το πέταξε μετά το έγκλημα.

Οι Αρχές συμπεραίνουν ότι ξεφορτώθηκε το τηλέφωνό του, επειδή μάλλον γνώριζε ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα μπορούσε να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Βίντεο ντοκουμέντο – Μενίδι: Η στιγμή που η 40χρονη συναντά τον δολοφόνο της

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως,

λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία της 40χρονης, την οποία δολοφόνησε με άγριο τρόπο ο πρώην σύζυγός της και στη συνέχεια την παράτησε νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το ρολόι δείχνει 05:51 και η άτυχη 40χρονη γυναίκα που φορά λευκό ρούχο από πάνω, βρίσκεται έξω από το σημείο, που άφησε λίγα λεπτά αργότερα την τελευταία της πνοή, και φαίνεται να περπατάει.

Τότε, ο δράστης, γνωρίζοντας ότι θα ήταν εκεί, την πλησιάζει ψυχρός και ατάραχος, με αργό βήμα. Μόλις τον αντιλαμβάνεται το θύμα, παγώνει και στη συνέχεια φαίνεται να συνομιλούν.

Είναι τα τελευταία λεπτά της 40χρονης, προτού ο πρώην σύζυγός της, την μαχαιρώσει σε όλο της το κορμί και κόψει με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της.

Αφού την κατακρεούργησε, άφησε το μαχαίρι «καρφωμένο» στην κοιλιά της, και αποχώρησε από το σημείο.

Ο ανατριχιαστικός διάλογος του δράστη με την 40χρονη πριν την δολοφονήσει

Σύμφωνα με το OPEN, ο 50χρονος στην κατάθεσή του στις Αρχές, για την άγρια δολοφονία αναφέρει: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι” και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε, έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Παράλληλα, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι ενώ αρχικά είχε μαζί του το κινητό του, μετά το άγριο έγκλημα το πέταξε, προκειμένου να μην τον εντοπίσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ