Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή έξω από κλαμπ όπου δολοφονήθηκε ο 23χρονος

0
108

Καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στη Λεωφόρο Κηφισίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι, πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Τον δράστη που σήμερα τα ξημερώματα μαχαίρωσε τον 23χρονο έξω από το club στο Μαρούσι τραυματίζοντάς τον θανάσιμα αναζητούν οι Αρχές καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για το άτομο που επιτέθηκε και στους άλλους δύο τραυματίες από τη φονική συμπλοκή.

Το επικράτεστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι το θύμα να συναντήθηκε με το δράστη έξω από το νυχτερινό μαγαζί, να ξεκίνησε ένας καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ.

Marousi1
Marousi2

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Μάλιστα ο ίδιος στην προσπάθειά του να διαφύγει φέρεται να μαχαίρωσε τον 26χρονο ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

marousi_2
marousi_pirovolismoi

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και αναζητείται ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ταυτοποιηθεί και να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Τι λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας

Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν της φονικής συμπλοκής έξω από το club στο Μαρούσι με θύμα έναν 23χρονο περιγράφει στο protothema.gr ένας θαμώνας του μαγαζιού ο οποίος χθες βράδυ βρισκόταν με την παρέα του για διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο.

Όπως λέει, οι υπεύθυνοι του Club αλλά και οι Αστυνομικοί τους κρατούσαν μέσα στο χώρο προκειμένου να τους ελέγξουν αναζητώντας το δράστη του φονικού

«Μετά μας έβγαλαν λίγους-λίγους. Έξω από την πόρτα του μαγαζιού εκεί που έχει κάτι σκαλιά ήταν οι Αστυνομικοί και περνούσαμε σιγά-σιγά για να μας τσεκάρουν. Δεν έψαχναν κάτι απλά κοιτούσαν τον κόσμο να δουν αν κάποιος ταιριάζει με τις περιγραφές. Κανένας από το μαγαζί δεν άκουσε κάτι.

Οταν βγήκαμε έξω είδαμε τη στιγμή που η Αστυνομία απέκλειε το χώρο, υπήρχαν κάποια αίματα και στον πάνω διάδρομο κάποιες κηλίδες αίματος. Τους τραυματίες τους είχαν πάρει όταν βγήκαμε», αναφέρει ο θαμώνας του Club ο οποίος αντιλήφθηκε πως οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έψαχναν ανάμεσα στον κόσμο το δράστη της φονικής επίθεσης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ