54χρονη κατέρρευσε ξαφνικά σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο και πέθανε

20
9891

Σοκ έχει προκαλέσει στην Σκιάθο η είδηση θανάτου ξενοδοχοϋπαλλήλου γυναίκας ηλικίας 54 ετών.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr η άτυχη γυναίκα χθες Τρίτη κατά την διάρκεια του ρεπό της στις 16:30 ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ο σύζυγος που ήταν κοντά της ενημέρωσε το Πολυϊατρείο Σκιάθου και τον Ιατρό κ. Νίκο Εγνατιάδη που μαζί με ασθενοφόρο μετέβει στο σημείο.

Δυστυχώς αν και η 54χρονη διασωληνώθηκε και της δόθηκαν οι απαραίτητες α` βοήθειες (ΚΑΡΠΑ κλπ) δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή. Στο Κ.Υ Σκιάθου όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θανατός της.

Η σορός της κατόπιν παραγγελίας του ΑΤ Σκιάθου μεταφέρθηκε στη Λάρισα για Νεκροψία – Νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της αφού δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

Πηγη: https://skiathoslife.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι? Όσοι εμβολιάστηκαν τώρα το έχουν μετανιώσει γιατί κατάλαβαν τι βλακεία κάνανε, δεν έχουν το θάρρος όμως οι περισσότεροι από αυτούς να το παραδεχτούν.

      • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

        • Να ποιος έχει τις παρενέργειες
          Κατάλαβες ότι …να μου πάει και έβγαλες πόρισμα.
          Αχ βλαμένε μου.
          Μ…..ανδρέα.

        • Εγώ από τι να έχω παρενέργειες, αφού δεν εμβολιάστηκα. Ότι και να λες όμως το έχεις μετανιώσει που πήγες και τρυπήθηκες και τώρα τρέμει η ψυχούλα σου. Άκουσες τον Ευαγγελάτο και τη Παγώνη που σε πείσανε ότι εμείς είμαστε ψεκασμένοι! Αν είχες λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι σου θα σκεφτόσουνα ποιος είχε συμφέρον να σου πει ψέματα, εμείς ή αυτοί? Με εμάς είχες κάτι να χωρίσεις? Και τέλος μάθε πού γράφουμε το όνομα και πού το σχόλιο άσχετε!

        • Κόψε εσύ τα άλλα που παίρνεις, γιατί εκτός από στοκκαρισμα εγκεφάλου, προκαλούν εξάρτηση και θάνατο.Ξερεις εσύ, μικρό χωριό είμαστε, όλοι γνωριζόμαστε.Αντε…..

    • Βρες άλλη αιτία θανάτου..!

      Υ.Γ. Δεν ξέρω αν ήταν ή όχι. Εσύ όμως, αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα..

      • Παντογνώστη ΤΡΑΓΙΚΕ που ιατροδικαστεύης χωρίς ένα στοιχειο από τους ανθρώπους αυτούς?
        Αει χαμένε Μ….Ανδρέα.

      • …. και βγαζεις πόρισμα από τι πέθανε?
        Ίχνος σεβασμού στον τεθνεόντα.

    • … και βγαζουν πορισματα θανατου.
      Ποσο βλακες θεε μου.
      Ενας απο αυτους και ο μ…..ανδρεας – Τραγικος!!!

  2. Το είχαμε πει στους μάγκες που δεν εμβολιάστηκαν.Λιγα τα ψωμιά τους.Αντε να πάρετε κρεμουλα από τον Βελόπουλο να σώθηκε.

  3. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους. Σας το εγγυώμαι εγώ. Έχω κανένα λόγο να σας πω ψέματα?

  4. 2024 κάποιοι ακόμα μιλάνε για τα εμβόλια που άλλαζαν το dna,των πανεξυπνων Ελλήνων και τα έφτιαξαν για να τους εκδικηθούν επειδή δεν τους χωνεύουν.Ξυπνανε και κοιμόνται οι επιστήμονες ,μεταξύ και αυτών και πολλοί Έλληνες,νέα εξοντώσουν τους Έλληνες .Αγωνιζονται να γίνουν πολιτικοί,κόμματα ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ κλπ να μας σκοτώσουν.Ελα όμως που τους πήρε χαμπάρι ο Βελόπουλος και από κοντά ο δάσκαλος της Νίκης.Δοξαστε τους.Η Βασικα ψηφίστε τους να σώθηκε

    • Ότι ////ακιες και να γράφετε άσχετοι, τα στοιχεία και οι έρευνες δείχνουν το μεγαλύτερο εγκλημα της ανθρωποτητας για έναν πλανήτη χωρίς ρυπογονους ανθρώπους. Κι οποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

  5. Να προσθέσω ότι το νοσοκομείο μας δεν έχει γιατρούς αλλά πολλοί από εδώ κάνουν διάγνωση για ένα θάνατο στη Σκιάθο.Βρε θηρία πηγαίνετε στο νοσοκομείο να καλύψετε τις θέσεις παρά να κάνετε εδώ σχόλια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ