«Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 39 ετών γνωστός Ξανθιώτης μουσικός του συλλόγου Ποντίων

2
15676

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε ο ξαφνικός θάνατος ενός νέου ξανθιώτη σε ηλικία μόλις 39 ετών το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για τον Θανάση Ελευθεριάδη ο οποίος λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής ποδόσφαιρου αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά.

Ήταν πολύ γνωστός συμπολίτης και ενεργό μέλος και μουσικός του συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, συμμετέχοντας σταθερά σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ η κηδεία του θα γίνει στην Ποταμιά στις 3μμ

xanthi2.gr

Θρήνος στην Ελληνική Αστυνομία – Πέθανε ξαφνικά ο Γιάννης Ντάσιος

Θρήνος στην Ελληνική Αστυνομία - Πέθανε ο Γιάννης Ντάσιος

Ο εκλιπών ήταν 54 ετών

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη μικρή κοινωνία της Ευρυτανίας η είδηση της πρόωρης και αδόκητης απώλειας του αστυνομικού Γιάννη Κων. Ντάσιου, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο Αγιατριαδίτης αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αγράφων και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι συνάδελφοί του αποχαιρετούν με βαριά θλίψη τον ανθυπαστυνόμο.

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας αποχαιρετά μέσα σε κλίμα οδύνης και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου ΝΤΑΣΙΟΥ Ιωάννη, για την απρόσμενη απώλειά του. Καλό ταξίδι και Καλή Ανάσταση, Γιάννη», διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η τοπική Ένωση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στο Καρπενήσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ