Κασσελάκης: Ανατροπή με τη στρατιωτική θητεία του- Που παρουσιάζεται τελικά

0
5007

Ενώ όλοι περίμεναν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρουσιαζόταν για τη στρατιωτική θητεία του στην Σπάρτη, υπήρξε ανατροπή.

Έτσι, στην Θήβα, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ), αναμένεται να παρουσιαστεί τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», την Παρασκευή 15 Μαρτίου και όχι στην Σπάρτη.

Υπενθυμίζεται, ότι το στρατόπεδο της Θήβας επισκέφθηκε ο Στ. Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, στις 29 Ιανουαρίου, αποκτώντας ιδία άποψη για τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου εκπαίδευσης.

Και ενώ αποτελεί θέμα λίγων ημερών η στράτευση του Στ. Κασσελάκη, απόψε δέχθηκε τα πυρά του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα;»

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται;», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει: Ο νέος αρχηγός, όμως, έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι και δεν συμφωνεί, πια, με τον παλιό. Ίσως γιατί έχει να σηκώσει τον δικό του σταυρό με όσα αποκαλύπτονται για τα οικονομικά του. Γιατί, όπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται ο κ. Κασσελάκης αν έχει εταιρίες, κάτι που απαγορεύει ρητά η ισχύουσα διάταξη. Και εκείνος πώς απαντά; Λέγοντας …ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του! Όμως, στο μεταξύ αυτές οι εταιρίες δανείζουν το κόμμα του».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ