Καλλιθέα: Η στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης στην κάβα – Δείτε το βίντεο

0
5680

Πάνω από 10 τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές – Καταστράφηκε είσοδος πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από την κάβα – Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα

Τη στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή στην Καλλιθέα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Στα βίντεο ακούγεται, μάλιστα, ο εκκωφαντικός ήχος από την έκρηξη με στόχο την κάβα που ανοίκει σε ιδιοκτήτη νυχερινού κέντρου το οποίο, μάλιστα, είχε γίνει στόχος εκρηκτικής επίθεσης και στο παρελθόν.

Δείτε τα βίντεο

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες μετά την έκρηξη, η καταστροφή της κάβας είναι πλήρης ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου.

kallithea_ekriksi___2_
kallithea_ekriksi___3_
kallithea_ekriksi___4_
kallithea_ekriksi___5_
kallithea_ekriksi___6_
kallithea_ekriksi___1_
kallithea_ekriksi___7_
ekrixi-kalithea
ekrixi-kalithea2
ekrixi-kalithea3
ekrixi-kalithea4
ekrixi-kalithea5
ekrixi-kalithea6
ekrixi-kalithea7
ekrixi-kalithea8
ekrixi-kalithea9

«Διαλύθηκαν οι δύο πρώτοι όροφοι της πολυκατοικίας, καταστράφηκαν 11 αυτοκίνητα, έσπασαν όλα τα τζάμια» είπε στο prototothema.gr κάτοικος της περιοχής

Καλλιθέα: Δήλωση κατοίκου

Σύμφωνα, δε, με άλλη, κάτοικο «η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ