Πένθος στο Ρέθυμνο για τη χαμογελαστή Χρύσα

0
5956

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς η σημερινή μέρα έφερε στο φως μια τραγική είδηση, αυτήν του θανάτου της 28χρονης Χρύσας Παττακού.

Όπως σας ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής το Daynight.gr, η άτυχη Χρύσα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα όταν κατά την επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι επιχείρησε να ρίξει ένα μπουκάλι με βενζίνη στο τζάκι για να φουντώσει η φλόγα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί η ίδια εγκαύματα και να προκληθεί πυρκαγιά στο σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια έδινε τη μάχη της στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr η κατάσταση της υγείας ολοένα και βελτιωνόταν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και εν τέλει κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στο Ρουσσοσπίτι και γενικότερα στο Ρέθυμνο.

Η 28χρονη Χρύσα, η οποία είχε σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, ήταν ένα κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ποιον της και τον χαρακτήρα της.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…

Ακολουθήστε το Daynight.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ