Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη – Βίντεο από τις άγριες αποδοκιμασίες συγγενών και φίλων του 31χρονου

0
4791

Ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα.

Ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε, παρά το γεγονός ότι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε ενόσο η απολογία του ήταν σε εξέλιξη. Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Δείτε βίντεο από τις άγριες αποδοκιμασίες:

 

 

Μεσολόγγι: προφυλακιστέος ο κρεοπώλης (3)

Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Νωρίτερα και έπειτα από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Η σορός ήταν μέσα στο νερό, σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο. 

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

mesologgi_soros__1__2
mesologgi_soros__3__2
mesologgi_soros__2__2

Στο μεταξύ, οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης.

Δείτε βίντεο απο τις έρευνες της ΕΛΑΣ στην περιοχή:

Μεσολόγγι: Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Εθελοντής διασώστης μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως η σορός βρέθηκε από τον σκύλο της Αστυνομίας Κ9 σε ένα αυλάκι του βάλτου στο τέλος μίας τριφυλλιάς με ρύζια.

Μεσολόγγι: Δήλωση εθελοντή διασώστη

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του Μπάμπη θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε θα παραμείνει όλο το βράδυ με φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία έτσι ώστε την Τρίτη να ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου.

Δείτε φωτογραφίες:

mesologgi-es__4_
mesologgi-es__5_
mesologgi-es__1_
mesologgi-es__2_
mesologgi-es__3_

Φρούριο τα δικαστήρια υπό τον φόβο επεισοδίων

Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό τον φόβο των αντιδράσεων κατά του 50χρονου κρεοπώλη.

mesologgi-1
mesologgi-2
mesologgi-3

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ