Υπάτιος Πατμάνογλου: Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο τραγικός πατέρας

0
920

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος έχασε τα πάντα στο τροχαίο δυστύχημα της Αθηνών – Λαμίας, τιμά το αδικοχαμένο παιδί του.

Η Πόρσε που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα την περασμένη Κυριακή, στο χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, πήρε από τον Υπάτιο Πατμάνογλου ότι πολυτιμότερο είχε, τον μόλις τριών χρονών γιο του και την 33χρονη σύζυγό του.

Το βράδυ της Πέμπτης (02/03) ο 41χρονος ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία του από ευτυχισμένες στιγμές με το γιο του και «γονάτισε» το διαδίκτυο.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery του Newsbomb.gr

Χθες, μια ημέρα μετά τις κηδείες της Αποστολίας και του Παύλου, ο Υπάτιος Πατμάνογλου βυθισμένος στο πένθος και αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, δήλωσε πως προσπαθεί να φανεί δυνατός και έστειλε μήνυμα προς όλους τους οδηγούς να προσέχουν στους δρόμους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εξέφρασε την επιθυμία να φτιάξει ένα μνημείο στην Εθνική Οδό, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι άνθρωποί του.

«Θέλω να φτιάξω ένα ανδριάντα με τη γυναίκα μου και το μωράκι μου στο σημείο που έγινε το τροχαίο. Να τους θυμάμαι και να τους θυμάται και ο κόσμος και να κόβει ταχύτητα. Θα καλύψω όλα τα έξοδα μόνος μου. Θέλω μόνο να με βοηθήσουν με τις διαδικασίες γιατί δεν τις γνωρίζω. Μόνο αυτή τη χάρη θέλω».

Δείτε το βίντεο:

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όλους τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και το κουράγιο που του δίνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ