Δυσάρεστα νέα για πολύ κόσμο: «Τσουχτερό» πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους έχουν σπίτι αυτή τη συσκευή

2
7823

«Έρχονται» βαρύτιμα για τους χρήστες που έχουν στην κατοχή τους συσκευές πειραματικές που υποκλέπτουν τηλεοπτικό περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών.

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους έχουν σπίτι αυτή τη συσκευή

Πλέον εκτός από αυτούς που προμηθεύουν στην αγορά τέτοιου είδους συσκευές θα τιμωρούνται και οι χρήστες σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο ώστε να παταχθεί το φαινόμενο της τηλεοπτικής πειρατείας. Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Δυσάρεστα νέα για πολύ κόσμο: «Τσουχτερό» πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους έχουν σπίτι αυτή τη συσκευή

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο.

Συνεπώς, εκτός από τους ανθρώπους που στήνουν το παράνομο δίκτυο, πουλάνε τις συσκευές και εισπράττουν τα μαύρα χρήματα, τώρα θα κινδυνεύουν να πληρώνουν πρόστιμα και οι πελάτες, εφόσον εντοπιστούν.

Πρόστιμα για την κλοπή τηλεοπτικού περιεχομένου και στους χρήστες! Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Δηλαδή, όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή είναι πολύ πιθανό, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις άλλες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο, σύμφωνα με το typologies.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι αυτό σε όλους τους τομείς.
    Δεν μπορεί η…πλέμπα, να απολαμβάνει τα ίδια με τους εύρωστους. Ομως τους αλλους, με τα δισεκατομμύρια φοροδιαφυγής, όλο «ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ τους πιάσει» και το δούλεμα μας συνεχίζεται.
    Γιατί γίνεται όλο αυτό;;; Για να στείλει κι αλλη πελατεία σε Καναλάρχες και Συνδρομητική Τηλεοραση. Να προστατεύουν κι αυτοί με την σειρα τους, τον κρυπτοΔικτάτορα Μητσοτάκη..

    Πεθαμένο Έθνος είμαστε. Κάπου μας σκότωσαν, κάπου αυτοκτονήσαμε..

  2. αυτά ειναι μπαρουφες. Και επειδη θα βρεις τη συσκευη σημαινει οτι παρανομει ο κατοχος? και αν την εχει αγοράσει για να δει νομιμο περιεχομενο που διατιθεται ελευθερα μεσω διαδικτυου?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ