Χαμός με την επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη: «Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π…..δες; (ΒΙΝΤΕΟ) | ΣΥΡΙΖΑ: Να παρέμβει ο εισαγγελέας

12
8817

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά, πηγές από την Κουμουνδούρου ανέφεραν:

«Περιμένουμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για παραβίαση του άρθρου 1 του ν 927/1979, όπως τροποποιήθηκε το 2014 για την ρητορική του μίσους (οποίος με πρόθεση δημόσια υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατα προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση την φυλή το χρώμα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό κατα τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο την δημόσια τάξη).

Εμείς θεωρούνε ότι είναι μια κλασική περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 1 του ν. 927/1979 όπως τροποποιήθηκε μα τον νόμο 4215/ 2014 για την ρητορική του μίσους. Κάτι αντίστοιχο με αυτο που είχε κάνει ο Αμβροσιος!

Δεν ειναι μια απλή περίπτωση εξύβρισης και θα πρέπει ο αρμόδιος Εισαγγελεας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως. Εμείς περιμένουμε το αυτονόητο, ο αρμόδιος Εισαγγελεας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως».

Σύμφωνα με πηγές από την Εισαγγελία, ωστόσο, αυτά τα αδικήματα διώκονται κατ’ έγκληση και όχι αυταπαγγέλτως, δηλαδή πρέπει να γίνει μήνυση.

Επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, επιδιδόμενος σε ομοφοβικό παραλήρημα στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Μάλιστα, κάποια από τα κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τις δηλώσεις του, διέκοψαν τη σύνδεση.

Η αντίδραση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και σημείωσε ότι ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει μια νεά προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. «Το βλέπετε σε πολλές περιοχές, το βλέπετε και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης δεν έχει εκλεγεί».

«Υπάρχουν ευκαιρίες για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ανανέωση χθες», ανέφερε.

«Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για να χτιστεί η ανανέωση. «Αρχίζουμε από αύριο την ανανέωση του δυναμικού μας».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Μπέου, ανέφερε ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ είμαι πολύ αριστερός μια ζωη αγωνες, έχω κάψει μαρφιν και ήθελα να καεί το …ρδελο η βουλή, έβριζα Κάρολο Παπούλια στην παρέλαση και γιαούρτωνα ΓΑΠ και φωναζα Μητσοτάκη γ@…σαι και πηγαδα στους φασίστες αλλά ακουσα τι είπε ο Μπεος και σοκαρίστηκα από την τόση τοξικότητα

    • Σε διοικει πχ ένας ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ.
      Θα μεριμνήσει υπέρ του καπνίσματος.
      Τι άλλο να πεις. Κάθε τηλεοπτικό κανάλι προβάλει μια ανάλογη κατάσταση.

  2. – Ο Σαμαράς είναι μ@λ@κ@ς.
    – Χαχαχαχαχα, ναι
    – Ο Μητσοτάκης γ@μιέτ@ι.
    – Χαχαχαχαχα, ναι
    – Οι ΝΔ είναι παιδεραστές
    – Χαχαχαχαχα, ναι
    – Μας είπαν φούστη τον πρόεδρο.
    – Να επέμβει ο εισαγγελέας, το ΝΑΤΟ & το Δικαστήριο της Χάγης

  3. Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ Σ….. .ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ε?ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

  4. παρά φασίστας και ΝΔ. Λάθος : 1.000.000 φορές καλύτερα.

    Και μόνο που, εν έτη 2023, χτυπάς κάποιον για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και κάποιοι κάνουν χαβαλέ πάνω σε αυτό, είναι άλλο ένα δείγμα εκφασισμού του Ελληνικής Κοινωνιας. Προφανώς η Pfizer έκανε καλή δουλειά : η νέα…μεταλλαγμένη Ανθρωπότητα, είναι έτοιμη για τον μεγαλύτερο Πόλεμο στην Ιστορία της (τρίβουν τα χέρια τους οι Πολιτικοί) :

    ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..!!!
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ…!!

    • 1). Το ανδρικό ΔΕΟΣ έχει έναν σεξουαλικό προορισμό. Το γυναικείο σώμα.
      Ο,τι άλλο… (ανδρικό σώμα, υποκατάστατα αντικειμενα, ζώα κλπ) είναι καθαρά ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
      2). Είσαι από αυτούς ή προορίζεσαι να γίνεις σαν αυτούς?
      3). Όλα αυτά γίνονται τα τελευταία 30 χρόνια μέσω ΜΜΕ που είναι γεμάτα με ομοϊδεάτες σου
      4). Διάβασε τι γράφει ο μέγιστος των νομικών ανά τους αιώνας. Ο ΣΟΛΩΝ.

  5. Ο ΜΠΕΟΣ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Η Η ΑΔΕΡΦΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • Νομικές κυρώσεις για Ομοφυλόφιλους.
      Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
      Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
      Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
      Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας.
      Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
      Δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος).
      Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς.
      Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες.
      Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς. Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

  6. Ποιος προκάλεσε πρώτος την ελληνική πολιτεία; Ποιος προσέβαλλε την οικογένεια; Ποιος πλασάρει την σεξουαλική προτίμηση του; Ποιοί έβριζαν επί χρόνια τον πρωθυπουργό; Βρέθηκε ένας ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ,ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ;ΤΣΑΜΠΟΥ (που σας αρέσει κιόλας),ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.Ετσι απλά και αρσενικά.Γεια σου ρε Μπεο, και ας μην σε πάω (ΜΠΕΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ), χωρίς το Μ……

  7. -Μητσοτάκη ////σσι,θα πέσετε στα τέσσερα,θα σας θάψω δύο μέτρα κάτω απ’τη γη,τη 2η φορά θα τα πούμε,τότε στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά,θα σας σφάξουμε με κονσερβοκουτια και θα σας κρεμάσουμε με τ’ άντερα σας
    -τι λε ρε φουστη;
    -ε,το παράκανες. Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ