Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει πώς κάηκε η Πάρνηθα στις 23 Αυγούστου

1
4916

Εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση νέων εστιών εκατοντάδες μέτρα μακριά από την κύρια εστία και κόντρα στην φορά του ανέμου σε τρία χρονικά σημεία του βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο του «Up Stories» καταγράφει τη στιγμή που ξεσπούν φωτιές στην Πάρνηθα, στις 23 Αυγούστου, αποτυπώνοντας την πορεία του πύρινου μετώπου.

Στο βίντεο φαίνονται φωτιές που ξεσπούν μακριά από το κύριο μέτωπο της Πάρνηθας.

 

Το βίντεο παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό – και πιο συγκεκριμένα από τις 21:30 (23/8) περίπου μέχρι και τις 07:30 το πρωι (24/8) – την επέλαση του πύρινου μετώπου που ξεκίνησε από την Φυλή Αττική και ταξιδεύοντας μέσα από την χαράδρα της Ι.Μ Κλειστών έφτασε έως την Πάρνηθα κατακέοντας στην ουσία τον τελευταίο πράσινο πνεύμονα της Αττικής.

Εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση νέων εστιών εκατοντάδες μέτρα μακριά από την κύρια εστία και κόντρα στην φορά του ανέμου σε τρία χρονικά σημεία του βίντεο ( 0:40, 1:02 και 1:35 ).

Οι συγκεκριμένες νέες εστίες που δεν είναι αναζωπηρώσεις είναι και αυτές που προκαλούν την αλματώδη εξάπλωση του πύρινου μετώπου κόντρα στους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν εκείνες τις ημέρες και που είχε σχολιαστεί από όλους.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποια κλιματική αλλαγή;;; Υπάρχει στα αλήθεια;;; Για ψάξτε το λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ολες οι πυρκαγιές στην χωρα μας, ηταν εμπρησμοί, για να εξυπηρετηθούν Ιδιωτικά Συμφέροντα (Ανεμογεννήτριες, Ξενοδοχεία, λοιπές εγκαταστάσεις). Το αφήγημα για το κλιμα, το πρωτοεισήγαγε η Μάργκαρετ Θάτσερ, η Σκύλα της Κόλασης που θήλασε τον Μητσοτάκη, για να συντρίψει τους Ανθρακωρύχους, μετα την τεράστια απεργία τους, διάρκειας 12 μηνων!! Συγκεντρώσεις διοξείδιου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, είχαμε -ενίοτε πολύ μεγαλύτερες !- και στην…. Προβιομηχανική Εποχή!!!!! κλπ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ!!!!!

    Πάμε γερα, όλοι μαζί, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές 97% στους Γαλάζιους Άριστους, γιατί ειμαστε εκπορνευμενος λαός και θέλουμε παντα κάποιον να μας…. και να μας τα παίρνει κιόλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ