Αδιανόητη Ιεροσυλία στον Έβρο: ‘Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου…

3
12115

Απίστευτη ασέβεια σε καμένο εκκλησάκι στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που η φωτιά μαίνεται

Για 6η συνεχόμενη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, με τον ακριτικό νομό να μετρά ανυπολόγιστες ζημιές, τόσο σε επίπεδο φυσικού πλούτου όσο και στις περιουσίες των κατοίκων.

Αυτό που όμως ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία και δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το τι έγινε τελικά στην Αλεξανδρούπολη, είναι το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα καμένο εξωκλήσι.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στη περιοχή της Μάκρης που κάηκε εξωτερικά και έκοψαν (!!) τα χέρια του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού πίσω από την Αγία Τράπεζα.

Η είδηση, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει θύελλα οργισμένων αντιδράσεων σε όλο τον Έβρο καθώς η ιεροσυλία ξεπερνάει κάθε όριο.

Σοκ – Βάρβαροι κατακρεούργησαν τον Εσταυρωμένο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κατακαμένη Αλεξανδρούπολη – Φωτό ντοκουμέντο – Το εσωτερικό του ναού γλίτωσε από τη μανία της πυρκαγιάς, αλλά όχι από το μένος ιεροσύλων, που έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου και έριξαν το σώμα του στο πάτωμα – Τι λέει στην «Espresso» ο ιερέας του ναού που βρίσκεται σε πέρασμα λαθρομεταναστών.

Πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ