Κολωνός: Καρέ-καρέ η επίθεση του ληστή με μαχαίρι και η στιγμή που ο αστυνομικός τον πυροβολεί

0
6845

Καρέ-καρέ καταγράφεται στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το protothema.gr, η συμπλοκή στον Κολωνό που οδήγησε στον τραυματισμό του 38χρονου ληστή το πρωί της Τρίτης (1/8), ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας.

shooting-004

Στις εικόνες αποτυπώνεται η στιγμή που ο 38χρονος κινείται απειλητικά προς τον αστυνομικό, με σκοπό να τον μαχαιρώσει, με τον τελευταίο να κάνει χρήση του όπλου του και να τον τραυματίζει στην κοιλιά.

shooting-005

Το περιστατικό συνέβη στις 11.15 το πρωί της Τρίτης, όταν οι Αρχές δέχθηκαν κλήση για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως.

shooting-006

Στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, ο οποίος το έβαλε στα πόδια, ενώ στο «κυνηγητό» που ακολούθησε συμμετείχε και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο την ώρα του περιστατικού.

shooting-007

Τελικά, ο δράστης δεν πήγε μακριά καθώς, λίγα στενά παρακάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον προσεγγίσουν. Τότε ο δράστης τους απείλησε με ένα μαχαίρι και ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε τον άνδρα, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

shooting-017

Όπως προέκυψε στη συνέχεια από την έρευνα, ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ