Άδωνις Γεωργιάδης: 534 ευρώ επίδομα για 3 μήνες στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις

6
315

«Θα στηρίξουμε τη Ρόδο, δεν θα την αφήσουμε να πάθει πραγματική ζημιά από αυτή την πυρκαγιά», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 όπου δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες οι εργαζόμενοι 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό».

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να επηρεαστούν και τα κριτήρια για τον Κοινωνικό Τουρισμό, προκειμένου να πάει περισσότερος κόσμος στη Ρόδο, ο υπουργός είπε: «Θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν από εδώ και μπρος. Εκτιμώ ότι οι Ροδίτες θα κάνουν αυτά που πρέπει και σύντομα η εικόνα αυτή της πυρκαγιάς θα αναστραφεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να κι ο γραφικός της κυβέρνησης ο προστατευόμενος της Παπαδοπούλου με τα μπισκότα.Με 1500 ευρώ ξεπληρώνει την ανικανότητα τους να σβήσουν φωτιές,σε οικογένειες που έμειναν ξεσπιτωμενες κι αύριο θα τους πάρει και τα σπιτια

  2. Μακάρι να είχαμε μερικούς ακόμα υπουργούς σαν τον Αδωνη.Από οποίο υπουργείο πέρασε άφησε έργο και οι υπάλληλοι πίνουν νερό στο όνομα του.Άμεση αντίδραση για άλλη μια φορά.Ξέρω είναι κκκινο πανί για τους αντιπάλους του αλλ τι να κάνουμε;Ξύδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ