Μαρτυρία σοκ στην Α. Νικολούλη: Υπάρχει και μια μυστηριώδης ιστορία με έναν άνδρα που έφυγε από τη Σερβία για να πάει στην Κω και ποτέ δεν έφτασε

0
5069

Φως στο Τούνελ: Άλλη μια Παρασκευή που οι τηλεθεατές είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες τους και περίμεναν να αρχίσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Κάθε βδομάδα, το βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές από νωρίς ξεκινούν τα σχόλια στο Twitter στο hashtag της εκπομπής και συμμετέχουν κι εκείνοι με τον δικό τους τρόπο.

«Καλησπέρα. Ένα απίστευτο θρίλερ παίζεται φίλοι μου αυτές τις μέρες στην περιοχή της Καβάλας με θύμα μια κτηνοτρόφο. Το σκηνικό δεν μίλησε ξεκάθαρα στις Αρχές για το τι πραγματικά συνέβη στη γυναίκα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη νύχτα θα ερευνήσουμε την υπόθεση με τη λεπτότητα ενός χειρουργού. Θα μιλήσουμε και με έναν ειδικό για να δούμε τι θα αποκαλυφθεί.

Εάν πάμε στην Ξάνθη θα δούμε εκείνη τη μητέρα που πήρε το λεωφορείο για να φτάσει στο χωριό και ποτέ δεν έφτασε στο σπίτι της. Δόθηκε στην εκπομπή μια μαρτυρία που μας έχει σοκάρει…

Υπάρχει και μια άλλη εξαφάνιση, μια μυστηριώδης ιστορία με έναν άνδρα που έφυγε από τη Σερβία για να πάει στην Κω και ποτέ δεν έφτασε. Τι το παρέξενο υπάρχει σε αυτή την υπόθεση; », είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ