Γιάννης Φλωρινιώτης: «Πειράζει που είμαι φίρμα» – «Ήμασταν μαζί από 17 ετών» – Συγκινεί η σύζυγός του

0
5897

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά απέναντι από το λιμάνι και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σήμερα, οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όσοι θέλησαν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του, τον αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι που άφησε εποχή.

«Πειράζει που είμαι φίρμα», έπαιζε όταν έφτασε το φέρετρο με τον κόσμο να χειροκροτεί. Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά απέναντι από το λιμάνι και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Στην κηδεία του το «παρών» έδωσαν η Έφη Θώδη, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τάσος Μπουγάς και πλήθος άλλων επωνύμων.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από καρδιακή ανακοπή ενώ νοσηλευόταν με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή| newsbomb.gr

«Ήμασταν μαζί από 17 ετών» – Συγκινεί η σύζυγός του στην κηδεία του

Γιάννης Φλωρινιώτης, κηδεία
Στιγμιότυπα από την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Τα παιδιά του και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως εκείνος δεν είναι πια στη ζωή

 

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Τα παιδιά του και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως εκείνος δεν είναι πια στη ζωή. Η Μάχη Φλωρινιώτη, λίγη ώρα μετά την είσοδό της στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή T-Live, περιγράφοντας τα συναισθήματά της στο τελευταίο αντίο του συζύγου της, Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και μα τιμήσατε, φερθήκατε πάρα πολύ ωραία. Είναι μια δύσκολη στιγμή, δεν το περιμέναμε να συμβεί, συνέβη όμως και μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Θα τον αποχαιρετήσουμε όπως ο ίδιος ήθελε και όπως του άξιζε. Δεν είχε επιθυμίες γιατί δεν ήξερε τι θα του συμβεί, απλά γνωρίζαμε από πριν τι του άρεσε. Του αρέσαν όλα τα κουστούμια, ο Γιάννης λάτρευε τα ρούχα του, εμείς τον τιμήσαμε με το λευκό όμως. Τον αγαπούσαμε με αυτό που του άρεσε. Ο Γιάννης ξεκίνησε φτωχός, αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του, υπεράσπισε την οικογένειά του όλη και αρκετό κόσμο», είπε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Μια φορά περπατούσαμε στο Σύνταγμα και βλέπω μια βιτρίνα με μια υπέροχη γούνα και του το λέω. Την επόμενη μέρα πήγε και μου την πήρε με γραμμάτια, χωρίς να έχει λεφτά, αυτό δεν σας λέει κάτι;», πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του, Γιάννη Φλωρινιώτη. Κλείνοντας η Μάχη Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε: «Δεν μας ένωσε μόνο η αγάπη για τα παιδιά, ήμασταν μαζί από 17 χρονών. Αν δεν αγαπούσα και τον ίδιο δεν θα γύρναγα. Από την πλευρά μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με είχε πάει σε όλο τον κόσμο. Κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, ο κόσμος τον ανέβασε στον ουρανό, αυτά που είδε ο Γιάννης δεν τα έχει δει κανένας».

Κόρη Φλωρινιώτη: Τα προβλήματα για τον πατέρα μου άρχισαν μετά το τρίτο εμβόλιο

Ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη εντοπίζει στον εμβολιασμό για Covid-19 η Άννα Φλωρινιώτη, καθώς τα προβλήματα της υγείας του άρχισαν αμέσως μετά την τρίτη δόση, όπως ισχυρίζεται.

Η κόρη του Άννα δηλώνει στην εφημερίδα «Εspresso» ότι ο πατέρας της έλεγε ότι τα προβλήματα υγείας του άρχισαν όταν έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον Covid.

«Ο πατέρας μας, μας έλεγε ότι μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε για τον κορωνοϊο άρχισαν τα προβλήματα υγείας. Ότι άρχισε να του κόβεται η αναπνοή και άρχισε να νοσηλεύεται σε νοσοκομεία. Την τρίτη δόση την έκανε τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν φύγει για περιοδεία στην Κύπρο, όπου τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί στο Θριάσιο με έντονους πόνους. Εισήχθη με λοίμωξη δεύτερου βαθμού στο αναπνευστικό σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό, ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε» σημειώνει χαρακτηριστικά.

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ