Σύγκρουση επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Τήνου – Δείτε φωτογραφίες

0
3919

Δεν υπάρχουν τραυματίες μόνο μικρές υλικές ζημιές – Καθυστερεί η αναχώρησή τους έως ότου επιθεωρηθούν και πάρουν βεβαίωση αξιοπλοΐας

ploia3

Συγκρούστηκαν ελαφρά στο αριστερό μέρος της πλώρης τους τα επιβατηγά-οχηματαγωγά Champion Jet 1 και το Αικατερίνη Π. μέσα στο λιμάνι της Τήνου αργά σήμερα το μεσημέρι.

Το Αικατερίνη Π. σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν δεμένο στην προβλήτα και ετοιμαζόταν προς αναχώρηση όταν κατέπλευσε το Champion Jet 1 και κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης το «βρήκε» στην πλώρη. Η Λιμενική Αρχή της Τήνου διέταξε την απαγόρευση απόπλου και των δύο μέχρι να γίνει η επιθεώρηση. Η ζημιά δεν κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες -όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες- σοβαρή και τα πλοία αναμένεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Το Αικατερίνη Π. κάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο και το Champion Jet 1 Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Νάξο- Πάρο-Πειραιά. Λόγω της σύγκρουσης και της επιθεώρησης θα καθυστερήσει η εκτέλεση των δρομολογίων τους μέχρι να λάβουν βεβαίωση αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τους παρακολουθούν.

ploia
ploia__1_
ploia__2_
ploia__3_
ploia__4_
ploia__5_
ploia__6_
ploia__7_

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ