Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ κρατά στην αγκαλιά του το μωρό που απεγκλώβισε

0
4393

Το μωρό Δανών τουριστών ήταν μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου και είναι καλά στην υγεία του

Τη συγκλονιστική φωτογραφία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κρατά στην αγκαλιά του το μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγο νωρίτερα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε όχημα στη Ζάκυνθο ανάρτησε το απόγευμα της Τετάρτης στα κοινωνικά δίκτυα η Ελληνική Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ στην ανάρτησή της σημειώνει ακόμα ότι το μωρό μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου σύμφωνα με τους ιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του.

 

Το νέο περιστατικό με την εγκατάλειψη του βρέφους μέσα σε αυτοκίνητο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Η είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση καθώς πριν από λίγες ημέρες σε ένα ανάλογο περιστατικό στην Αρτα, το 5,5 μηνών βρέφος 5,5 έχασε τη ζωή του.

Πρωταγωνιστές στο σημερινό περιστατικό ήταν, ένα ζευγάρι Δανών που άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο το ενός έτους παιδί τους για να πάνε να ψωνίσουν!

 

Οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Η μητέρα 34 ετών και ο σύντροφός της 31 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ